
- Tämä tapahtuma on mennyt.
West Coast Food Export | Rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen
23.9.2022 @ 09:30 - 14:30

West Coast Food Export -sparrausohjelman tilaisuus
Rahoitusta kasvuun ja kansainvälistymiseen
Millaisia eri rahoitusmahdollisuuksia on tarjolla yritysten kasvun ja kansainvälistymisen rahoittamiseen ja miten tutkimustieto voi auttaa elintarvikeyritysten menestymistä? Tule sparraustilaisuuteemme Turkuun, niin kuulet vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin.
Aika: pe 23.9.2022 klo 9:30 – 14:30
Paikka: Aamupäivä SparkUp Event Arena (Tykistökatu 4B, 20520 Turku)
Iltapäivä Flavoria (Turun yliopisto, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku)
Aamupäivän seminaariosuus järjestetään SparkUpissa, joka sijaitsee Turun Tiedepuistossa ElectroCity-rakennuksessa osoitteessa Tykistökatu 4 B, 20520 Turku. (Esteetön kulku eri kautta. Kysy tarvittaessa lisää.)
Lounas ja iltapäivän ohjelma järjestetään lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevan Flavorian tiloissa.
Järjestäjät: ELY-keskus, Business Finland, Viexpo, Finnvera
TILAISUUDEN OHJELMA:
9:30 Rekisteröityminen ja aamukahvit
10:00 Tilaisuuden avaus ja ohjelman esittely
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus
10:05 Pääomasijoittajan rooli elintarvikeyrityksen kansainvälisessä kasvussa
Keynote speaker: Pekka Siivonen-Uotila, partner, Nordic Food Tech VC
10:30 Dagsmark Petfood: kasvutarina lemmikkialalta
Laura Strömberg, toimitusjohtaja, Dagsmark Petfood Oy
10:55 ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut: ketterä ja kustannustehokas väline yrityksen kehittämiseen ja kansainvälistymisen suunnitteluun
Leevi Törmäkangas, Team Finland -koordinaattori, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Kåre Björkstrand, senior advisor, Viexpo
11:20 Infoa vierailusta Flavoriaan ja Aistikattilaan
Mari Norrdal, kehityspäällikkö, Turun yliopisto / COO & Co-Founder Aistila Oy
Siirtyminen Flavoriaan (Turun yliopisto, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku)
11:45 – 12:45 Lounas (omakustanteinen) Flavorian tutkimusravintolassa
Halutessasi pääset näkemään lounasvalintasi ravintosisällön älykkäällä ruokalinjastolla ja tutustumaan Aistikattilan moniaistiseen tutkimusympäristöön. Lounaan aikana ja jälkeen saamme esittelyn Flavoriasta ja Aistilasta.
12:45 – 14:30 Kahdenkeskisiä tapaamisia Team Finland -toimijoiden ja Aistilan kanssa
Ilmoita halukkuudestasi keskusteluun ELY-keskuksen, Viexpon, Business Finlandin, Finnveran tai Aistilan edustajan kanssa tämän lomakkeen lopussa.
Ilmoittaudu viimeistään 19.9.
Tilaisuus on maksuton osallistujille.
West Coast Food Export verkossa:
https://www.ely-keskus.fi/web/west-coast-food-export/
Lisätietoja tilaisuudesta antaa
Team Finland -koordinaattori Carita Vastinesluoma
carita.vastinesluoma@ely-keskus.fi
Puh. 0295 022 109