Framtidens Hälso & Sjukvård, Expo & Konferenssi 2024

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Framtidens Hälso & Sjukvård, Expo & Konferenssi 2024

24 tammikuun - 25 tammikuun

Terveydenhuollon ensisijainen kohtaamispaikka

Framtidens Hälso & Sjukvård, Expo & Konferenssi 2024

24.–25.1.2024, Kistamässan, Tukholma

 

Framtidens Hälso & Sjukvård -tapahtuman rinnalla järjestetään myös e-Hälsa+MVTe -messut ja julkisen sektorin Lösningar för Offentlig Sektor -messut. Nämä kolme messua luovat kattavan ja kokonaisvaltaisen kohtaamispaikan – täällä terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla vaikuttavat saavat ideoita alan kehittämisestä ja tehostamisesta.

Framtidens Hälso & Sjukvård ja e-Hälsa+MVTe ovat vakiinnuttaneet asemansa Ruotsin suurimpana ja johtavana kohtaamispaikkana kaikille terveydenhuoltoa kehittäville ja tehostaville. Messuilla on yli 4140 kävijää, ja jo nyt on yli 70 % alueesta varattu vuodelle 2024.

Kohtaamispaikka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden alan johtajille, päälliköille, virkamiehille ja poliitikoille jakaa kokemuksia ja parhaita käytäntöjä riippumatta terveydenhuollon alasta.

Tapahtuma keskittyy perusterveydenhuoltoon, sairaalan muutokseen, digitalisaatioon, integroituun hoitoon, potilasturvallisuuteen ja infektioiden ehkäisyyn, työvoimaan ja kliinisiin painopisteisiin.

 

Tarjoamme yrityksille tähän tapahtumaan osallistumista suomalaisten yhteisosastolle.

Tule mukaan!

 

Täällä kannattaa näkyä!

  1. Tärkein kohtaamispaikka kaikille, jotka haluavat tavoittaa terveydenhuollon, hyvinvointiteknologian ja sosiaalihuollon päättäjät.
  2. Tukholmassa järjestettävä tapahtuma, jonka kautta saavutat tuhansia päättäjiä, talouspäälliköt, ostajat, vaikuttajia, luottamushenkilöitä ja poliitikkoja.
  3. Hankit tietoa seuraavaa hankintaa varten, jolloin seuraava tarjouksesi vastaa asiakkaan vaatimuksia ja vie liiketoimintaasi askeleen eteenpäin.
  4. Osoita tietonne ja taitonne, tavatkaa päättäjiä, ymmärtäkää heidän erityistarpeensa ja näyttäkää, miten ratkaisunne voivat vastata heidän vaatimuksiinsa.
  5. Tapaatte ostajia, joiden kanssa on yleensä erittäin vaikea varata tapaamista, samalla kun rakennatte kontaktiverkoston, joka voi tarjota kauppoja pitkäksi aikaa.

 

Lisätietoja:

Anne Viitala

+358 400 811 490

anne.viitala@viexpo.fi

Tiedot

Alkaa:
24 tammikuun
Loppuu:
25 tammikuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://framtidenshalsosjukvard.se/

Tapahtumapaikka

Tukholma
Tukholma, Ruotsi + Google Map