Digitaalisen kaupan menestystekijät

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digitaalisen kaupan menestystekijät

11 tammikuun @ 08:30 - 12:00

Digitaalisen kaupan menestystekijät

11.1.2024 @8:30–12:00, Kokkolan kaupungintalo, Kokkolasali

Leevi Parsama, digitaalisen kaupan ja liiketoiminnan asiantuntija 

 

Tapa käydä kauppaa muuttuu juuri vauhdilla. Arvoketjun kaikki toimijat –valmistajat ja brändit, tukkuporras, vähittäiskauppa, b-to-b toimijat sekä erityisesti alan uudet jättimäiset tulokkaat: globaalit markkinapaikat– hakevat uusia markkina-asemia ja miettivät miten muutos vaikuttaa heidän tulevaisuuteensa. Eri toimialoilla kaupan digitalisaatio etenee eri asteissa, mutta kaikkiin se iskee, vääjäämättömästi ja pysyvästi.

Koulutuksessa kuullaan missä digitaalisen kaupan kärki menee maailmalla sekä käydään läpi menestymisen tärkeimmät tekijät. Jokaisella yrityksellä on nykyisen digi-infran avulla aidosti mahdollisuus myydä mitä tahansa ja minne tahansa. Pitää vain tunnistaa tarkkaan ketkä ovat parhaita asiakkaita sekä kyetä vastaamaan tärkeimpään kysymykseen: Miksi asiakkaat ostavat meiltä? Eli tunnistaa omat kilpailuedut sekä luoda niistä erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoava digitaalisen kaupan kokonaiskonsepti.

Digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama näyttää esityksessään myös runsaasti esimerkkejä suomalaisista kansainvälisen läpimurron tehneistä verkkokaupoista sekä muutamia huippucaseja maailmalta. Esityksen jälkeen kuulijat ovat tyypillisesti varsin innoissaan ”Tämänhän on oikeasti mahdollista meillekin!”.

Koulutus sopii kaikille yrityksille siitä riippumatta, onko sillä jo olemassa olevaa verkkokauppaa vai ei. Kaikille se ei edes ole oikea ratkaisu, mutta kaikilla yrityksillä pitää olla digitaalisen kaupan strategia ja toimintasuunnitelma, sillä kaikki asiakkaat ovat jo digitalisoituneet ja odotukset uusille toimintatavoille ovat olemassa.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 5.1.2023!

 

Lisätietoja:
Carita Pöntiö
carita.pontio@viexpo.fi
p. 044 987 5484

Tapahtuma on Digitaalisen kaupan kiihdytysohjelman Kick-off – tilaisuus
Lisätietoja : https://viexpo.fi/digitaalisen-kaupan-kiihdytysohjelma/

Ohjelmaa rahoittavat Keski-Pohjanmaan Liitto, Kokkolan kaupunki ja Viexpo.


Tiedot

Päivämäärä:
11 tammikuun
Aika:
08:30 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://viexpo.fi/digitaalisen-kaupankiihdytysohjelma/

Tapahtumapaikka

Kokkola
Kokkola, Suomi + Google Map