Framgångsfaktorer för digital handel

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framgångsfaktorer för digital handel

januari 11 @ 08:30 - 12:00

Digitaalisen kaupan menestystekijät
(Framgångsfaktorer för digital handel)

11.1.2024 @8:30–12:00, Karleby stadshus, Karlebysalen

Leevi Parsama, expert på digital handel och affärsverksamhet 

 

Sättet att handla förändras som bäst snabbt. Alla aktörer i värdekedjan –tillverkare och varumärken, grosshandel, återförsäljare, b-to-b aktörer och i synnerhet de gigantiska nykomlingarna inom branschen: globala marknadsplatser– letar efter nya marknadspositioner och funderar på hur förändringen kommer att påverka deras framtid. Digitaliseringen av handeln framskrider i olika grad inom olika branscher, men den drabbar alla, oundvikligen och permanent.

Under utbildningen Framgångsfaktorer för digital handel får vi höra var toppen av digital handel är i världen och går igenom de viktigaste faktorerna för framgång. Med hjälp av den nuvarande digitala infrastrukturen har varje företag en genuin möjlighet att sälja vad som helst och var som helst. Du behöver bara identifiera exakt vilka dina bästa kunder är och kunna svara på den viktigaste frågan: Varför köper kunderna från oss? Det vill säga att identifiera sina egna konkurrensfördelar och omvandla dem till ett övergripande digitalt butikskoncept som erbjuder en utmärkt kundupplevelse.

I sin presentation kommer Leevi Parsama, expert på digital handel, också att visa många exempel på finländska webbutiker som har fått ett internationellt genombrott samt några toppfall från hela världen. Efter presentationen är lyssnarna vanligtvis ganska entusiastiska: ”Det här är faktiskt möjligt också för oss!”.

Utbildningen passar alla företag, oavsett om de redan har en webbutik eller inte. Det är inte ens rätt lösning för alla, men alla företag behöver ha en strategi och handlingsplan för digital handel, eftersom alla kunder redan är digitaliserade och det finns förväntningar på nya arbetssätt.

Utbildningen ges på finska, men man kan ställa frågor och diskutera också på svenska.

Anmäl dig till utbildningen senast 5.1.2023!

 

Mera information:
Carita Pöntiö
carita.pontio@viexpo.fi
p. 044 987 5484

Evenemanget är ett Kick-off för Accelerationsprogrammet för digital handel
Mera information: https://viexpo.fi/sv/accelerationsprogram-for-digital-handel/

 

Programmet finansieras av Mellersta Österbottens förbund, Karleby stad och Viexpo.

Detaljer

Datum:
januari 11
Tid:
08:30 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://viexpo.fi/digitaalisen-kaupankiihdytysohjelma/

Plats

Karleby
Kokkola, Suomi + Google Map