Kontaktuppgifter

Ledning och administration

Kristian 2024

Kristian Schrey

Jag har entreprenörsbakgrund från många olika branscher och jag har arbetat med export i nästan 20 år. Jag är ansvarig för exportrådgivning och konsultation samt koordinering av exportnätverk.

Läs mera

Martina B 2024

Martina Buss

Jag är en erfaren expert inom kommunikation och administration och i att hantera helheter. På Viexpo ansvarar jag för kommunikation och administration.

Läs mera

Experter i internationalisering

Kåre 2024

Kåre Björkstrand

Jag har lång erfarenhet inom livsmedelsbranschen som exportchef. Mitt starkaste kunnande är exportplanering. Mitt ansvarsområde är Österbotten.

Läs mera

Carita 2024

Carita Pöntiö

Jag har mångårig praktisk erfarenhet av entreprenörskap, marknadsföring och särskilt försäljningsarbete. Jag har praktisk erfarenhet av export från tio års tiden. Mitt ansvarsområde är Mellersta Österbotten.

Läs mera

Anne 2024

Anne Viitala

Jag har mångårig erfarenhet av B2B-försäljning, identifiering av potentiella kunder, utvecklingsarbete samt av att starta upp och leda exportverksamhet. I mina arbetsuppgifter består av att hjälpa små och medelstora företag oavsett bransch med frågor kring export.

Läs mera

Experter i internationalisering

Maarit

Maarit Mäkelä

Ledig.

Jag är exportutvecklare för små och medelstora företag. Förutom exportrådgivning ansvarar jag för analys- och konsulteringstjänster. Jag är också ansvarig konsult för NTM-centralens Utvecklingstjänsterna för företag.

Läs mera.

Elina Ruohonen

Elina Ruohonen

Jag har mångårig kännedom inom jord- och skogsbruksmaskinbranschen samt design och kreativa branscher. Förutom exportrådgivning ansvarar jag för internationella avtalsmässor.

Läs mera.

Minna Jakobsson

Minna Jakobsson

Jag har erfarenhet av marknadsanalyser från olika branscher och marknadsområden. Förutom exportrådgivning har jag huvudansvar för marknadsundersökningar.

Läs mera.

Triinu 2024

Triinu Varblane

Export Advisor | NordicHub Manager

+358 44 332 3134

triinu.varblane(at)viexpo.fi

Jag har mångsidig erfarenhet av att arbeta med företag samt utmaningar relaterade till internationalisering och export. De senaste åren har jag arbetat med utvecklingsuppgifter där regionens företag, energisektorn och klusterverksamhet har spelat en viktig roll.

Läs mera.

Linda 2024

Linda Jansson

Expert i kommunikation och marknadsföring | Exportrådgivare

+358 44 537 0254

linda.jansson(at)viexpo.fi

Min roll är främst inom marknadsföring och kommunikation, men jag leder också projekt, organiserar evenemang och resor samt ger kostnadsfri exportrådgivning. Målet är att betjäna företagen, att vara en möjliggörare på olika sätt.

Läs mera.

Kontakta oss redan idag!

Viexpo har ett omfattande kontaktnätverk både i Finland och utomlands, och våra experter har flera års erfarenhet i att hjälpa företagen att nå nya marknader. Vi hjälper ditt företag att hitta de rätta lösningar för er.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

JAKOBSTAD

Adress

Runebergsgatan 11

68600 Jakobstad

 

Viexpos FO-nummer: 0198452-3

KARLEBY

Adress

Långbrogatan 1-3 D, 2. vån.

67100 Karleby

VASA

Adress

Wolffskavägen 35 B, 5. vån.

65200 Vasa

SEINÄJOKI

Adress

Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

KURIKKA

Adress

Keskuspuistikko 14

61300 Kurikka