Martina Buss

Martina Buss

”Jag är ivrig att utveckla mig som mångkunnig expert inom kommunikation och marknadsföring!”

 

Martina beskriver Viexpo som en organisation där man erbjuder tjänster om internationalisering och exportrådgivning för små och medelstora företag i Finland. Enligt henne beskrivs Viexpo bäst med ett entusiastiskt, glatt och kunnigt team. Martina jobbar på kontoret i Vasa.

 

Martinas har en viktig roll på Viexpo eftersom administration, marknadsföring och kommunikation ligger på hennes bord. Martina hjälper i alla frågor och hon håller i trådarna på kontoret. Martina har värdefull erfarenhet inom administration och flerspråkig kommunikation, och hennes tidigare erfarenheter har gjort det möjligt för Viexpo och dess kommunikation och marknadsföring att utveckla sig i den nuvarande riktningen.

 

”Jag provar gärna på nya saker och gillar utmaningar. En av mina styrkor är att uppfatta och behärska helheter.”

 

Martina har en lång arbetserfarenhet inom språk och kommunikation och hennes utbildning är också inom samma område. Martina berättar att hon kom till Viexpo genom en arbetspraktik som var en del av hennes utbildning. Hennes erfarenhet och kunnande uppskattades och hon stannade hos Viexpo.

 

Martinas kollegor skulle beskriva henne glad, duktig och som en bra medarbetare. Hon tycker att varierande och intressanta arbetsuppgifter, ledning av sitt eget arbete samt flexibel arbetstid är de bästa sakerna med hennes arbetsdagar.

 

”Jag gillar mitt arbete på Viexpo väldigt mycket. Vi har ett fantastiskt team och arbetsuppgifter som inspirerar. Det finns så många bra aspekter på jobbet som jag verkligen uppskattar.”

 

Martina är väldigt intresserad av företagets kommunikation och marknadsföring och dess utveckling. Hon vill utveckla sig som en mångkunnig expert inom just de områdena. Hon är kreativ, rik på idéer och innovativ. Martina följer med de senaste kommunikationstrenderna och det är viktigt för henne att Viexpos flerspråkiga kommunikation håller sig uppdaterad.

 

På fritiden ser man Martina på stugan, ofta med en bok i handen. Som en kreativ person lär Martina sig som bäst hur man arbetar med keramik. Hon har också ett genuint intresse för fotografering.

Här kan du boka möte med Martina.
Martina kontaktar dig sedan för att komma överens om detaljer.