Martina Buss

Martina Buss

”Olen innokas kehittymään monipuolisena viestinnän ja markkinoinnin osaajana!”

 

Martina kuvailee, että Viexpo tarjoaa kansainvälistymisen palveluja ja vientineuvontaa Suomen pk-yrityksille. Hänen mielestään kaikkein parhaiten Viexpoa kuvaa innostunut ja iloinen, asiansa osaava tiimi. Martina työskentelee Vaasan toimipisteestä käsin.

 

Martinan rooli Viexpolla on tärkeä, sillä hänen työnkuvaansa kuuluvat viestinnän, markkinoinnin ja hallinnon tehtävät. Martinalta voi kysyä neuvoa asiassa kuin asiassa ja hän pitää toimiston langat käsissään. Martinalla on arvokasta kokemusta hallinnosta ja monikielisestä viestinnästä, ja hänen aikaisemman kokemuksensa perusteella Viexpoa ja sen viestintää ja markkinointia on voitu kehittää nykyiseen suuntaan.

 

”Kokeilen mielelläni kaikkea uutta ja pidän haasteista. Yksi vahvuuksistani on kokonaisuuksien hahmottaminen ja hallitseminen.”

 

Martinalla on pitkä työkokemus kielten ja viestinnän alalta ja hänen koulutuksensa on myös samalta alalta. Martina kertoo, että hän tuli Viexpolle erään koulutuksen kautta tekemään koulutukseen kuuluvaa työjaksoa. Hänen kokemustaan ja osaamistaan arvostettiin ja hän jäi Viexpolle.

 

Martinan kollegat kuvailisivat häntä iloiseksi, osaavaksi ja hyväksi työkaveriksi. Hänen mielestään parasta hänen työpäivissään on monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät, oman työnsä ja tehtäviensä johtaminen sekä joustavat työajat.

 

”Pidän työstäni Viexpolla erittäin paljon. Meillä on loistava tiimi ja työtehtäviä, jotka innostavat. Työssäni on niin paljon hyviä puolia, joita todella arvostan.”

 

Martina on erittäin kiinnostunut yrityksen viestintään ja markkinointiin liittyvästä kehityksestä ja hän haluaa kehittyä monipuolisena viestinnän ja markkinoinnin osaajana. Hän on luova, idearikas ja uudistushenkinen. Martina seuraa viestinnän ja markkinoinnin muutosta, ja hänelle on tärkeää, että Viexpon monikielinen viestintä pysyy ajan tasalla.

 

Martinan voi löytää vapaa-ajallaan mökiltä, joskus jopa kirjojen parista. Luovana ihmisenä Martina opettelee myös keramiikkatöiden tekemistä ja ottaa mielellään valokuvia.

Tästä voit varata tapaamisen Martinan kanssa.
Martina on sitten sinuun yhteydessä tarkemmin, että voitte sopia yksityiskohdista.