Kansainvälisen verkkokaupan aloittaminen ja pyörittäminen

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kansainvälisen verkkokaupan aloittaminen ja pyörittäminen

8 huhtikuun @ 13:00 - 17:00

Tapahtuma siirretään myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi.

 

Kansainvälisen verkkokaupan aloittaminen ja pyörittäminen

 

Verkkokaupalla on huikeat mahdollisuudet tavoittaa kuka tahansa ostaja maailmassa. Jotta ostaja verkkokauppaan löytää ja tekee päätöksen ostaa, tulee verkkokauppaa osata kehittää oikeaan suuntaan. Verkkokauppa on nykyisyyttä ja 24/7 auki, siellä todellakin piilee mahdollisuuksia vaikka mihin.

Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelman seuraavassa workshopissa kehitetään verkkokauppoja kansainvälisiksi. Jos sinulla on jo verkkokauppa tai olet sellaista mahdollisuutta miettinyt, älä jätä tätä päivää väliin.

 

Mitä workshopissa läpikäydään:

Digitaalinen kauppa 2020

 • Markkina muuttuu lujaa, mutta mihin suuntaan?
 • Verkkokauppa on laaja-alaista
 • Digitaalisuus mahdollistaa globaalin kaupan ihan kaikille
 • Menestyksen edellytys: asiakas aidosti keskiöön & oma konsepti
 • Runsaasti esimerkkejä suomalaisista menestyvistä verkkokaupoista
 • Muutama inspiroiva huipputarina maailmalta

 

Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää | Käytännön osio

 • Kilpailuetujen tunnistaminen ja asiakaslupaus
 • Asiakashankinta eli markkinointi
 • Ostopolun ymmärtäminen ja johtaminen
 • Verkkokaupan sisällöt
 • Myynti 24/7
 • Verkkokauppa-alustat ja muu teknologia
 • Tilaus-toimitusprosessi
 • Asiakaspalvelu
 • Analytiikka ja tiedolla johtaminen

 

Tilaisuuden lopuksi kuullaan vielä ajatuksesta perustaa Kokkolan alueelle pienimuotoinen varastohotelli-/postituspalvelu, joka palvelisi erityisesti pieniä yrityksiä ulkomaan lähetysten kanssa. Tarkoituksena on kerätä kollektiivisesti lähetyksiä, jolloin pieni yritys saisi lähetykset edullisemmin myös ulkomaille. Tätä konseptia pallotellaan ja ideoidaan tilaisuuden lopuksi, jotta saadaan oikea tarve selville.

 

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Tällä hetkellä Leevi toimii asiantuntijana Business Finlandin uudessa nelivuotisessa Expericence Commerce ohjelmassa, jonka tavoitteena on tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten (D2C – direct to consumer) kansainvälistä kasvua.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista, konkreettista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Workshop pidetään Kokkolan Snellmankodissa keskiviikkona 8.4.2020 klo 13-17. 

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautumisen voi tehdä täällä: http://bit.ly/WidenWorkshop8huhtikuuta2020

 

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 3.4.2020.

 

Lisätietoja kasvuohjelmasta antaa:

Maarit Mäkelä 
Projektipäällikkö, viennin kehittäjä
050 3737 044
maarit.makela@viexpo.fi
www.viexpo.fi/widen

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelma on osuuskunta Viexpon hallinnoima kansainvälistymisohjelma, jonka tavoitteena on saada keskipohjalaisia yrityksiä vientiin. Kasvuohjelmaa on mukana rahoittamassa Keski-Pohjanmaan Liitto, Kokkolanseudun Kehitys, Kaustisen seutukunta, Kannuksen kaupunki sekä Perhon kunta.

 

Tiedot

Päivämäärä:
8 huhtikuun
Aika:
13:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Kokkola
Kokkola, Suomi + Google Map