Suunnitelmallinen somemarkkinointi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suunnitelmallinen somemarkkinointi

11.4.2023 @ 08:30 - 12:00

Suunnitelmallinen somemarkkinointi

11.4.2023, klo 8:30-12, Talonpojankadun kampus, Centria, Kokkola

 

Yrityksille suunnatussa toiminnallisessa työpajassa otetaan hyöty irti yrityksesi Instagram-tilistä. Työpajassa kuullaan asiantuntijoiden kokemuksia sekä käytännön vinkkejä, jotka ovat hyödynnettävissä vuosikellon tai päivityksien suunnittelussa. Päivän aikana voit myös pyytää palautetta, mitä tilisi kaipaa erottuakseen sisällöllisesti.

 

Koulutus on yrityksille maksuton, mutta osallistumiseen yritykseltä vaaditaan toiminnassa oleva Instagram-tili.

 

Ilmoittaudu viimeistään 6.4. mennessä osoitteessa: https://forms.office.com/e/m8qtALcvFJ

 

KOULUTTAJIEN ESITTELY

Malena Björndahl (Malenami)

Kokkolalaislähtöinen Malena on luova ajatusten pallottelija yritysten varhaisilla kehitysmatkoilla. Somesisällön asiantuntija, jolla on hyvä näppituntuma ja kyky tuoda esiin tunnetta. Hän on onnistunut luomaan brändin oman toimeliaisuuden, luovuuden ja tyylitajun kautta, myös kansainvälisesti. Malena luennoi tavoitteista, niiden voimasta sekä miten tuoda visio todellisuuteen.

 

Studio Frekvens

Studio Frekvens on muotoilutoimisto, joka on erikoistunut strategiseen brändin rakentamiseen ja sisältömuotoiluun. Andreas Haals on aiemmin toiminut mainostoimistossa sekä valokuvaajan että AD:n tehtävissä. Ida Storbacka on työskennellyt mainostoimistossa luovana johtajana ja Social Media Managerina ja tuottanut sosiaalisen median sisältöjä kymmenille yrityksille.

 

Lisätiedot:

Leni Forsberg
050 479 5047
leni.forsberg@centria.fi

 

Työpaja on osa WINWIN-kasvuohjelmaa, jonka rahoittaa Keski-Pohjanmaan Liitto, Kokkolan kaupunki, Centria Ammattikorkeakoulu ja Viexpo. Ohjelmaa hallinnoi Centria, ja Viexpo toimii osatoteuttajana.

Tiedot

Päivämäärä:
11.4.2023
Aika:
08:30 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Viexpo | WINWIN

Tapahtumapaikka

Kokkola (Centria)
Talonpojankatu 2
Kokkola, Suomi
+ Google Map