Suunnitelmallinen somemarkkinointi [Planenlig some-marknadsföring]

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Suunnitelmallinen somemarkkinointi [Planenlig some-marknadsföring]

11.4.2023 @ 08:30 - 12:00

Suunnitelmallinen somemarkkinointi [Planenlig some-marknadsföring]

11.4.2023 kl. 8:30 – 12:00, Talonpojankadun kampus, Centria

[workshopen arrangeras på finska]

 

I denna praktiska workshop riktad till företag tar man ut nyttan av ditt företags Instagram-konto. Under workshopen hör man experters erfarenheter och praktiska tips som kan utnyttjas i planeringen av årsklockan eller uppdateringar. Under dagen kan du även be om feedback om vad ditt konto behöver för att urskiljas innehållsmässigt.

 

Skolningen är kostnadsfri för företagen, men för att kunna delta krävs det att företaget har ett aktivt Instagram-konto.

 

Anmäl dig senast 6.4 på adressen: https://forms.office.com/e/m8qtALcvFJ

 

PRESENTATION AV UTBILDARNA

Malena Björndahl (Malenami)

Malena, som ursprungligen kommer från Karleby, är en kreativ idébollare under företagens tidiga utvecklingsstigar. Expert på some-innehåll, som har bra fingerkänsla och förmåga att få fram känsla. Hon har lyckats skapa ett brand genom sin aktivitet, kreativitet och känsla för stil, även internationellt. Malena föreläser om målsättningar, deras styrka och hur man ska få visionen att bli verklighet.

 

Studio Frekvens

Studio Frekvens är en designbyrå, som specialiserat sig på strategiskt brandbyggande och innehållsdesign. Andreas Haals har tidigare varit verksam på en reklambyrå samt som fotograf och AD. Ida Storbacka har tidigare jobbat som kreativ direktör och Social Media Manager på en reklambyrå och producerat innehåll på sociala medier för tiotals företag.

 

Mer information:

Leni Forsberg
050 479 5047
leni.forsberg@centria.fi

 

Workshopen ingår i WINWIN-tillväxtprogrammet som finansieras av Mellersta Österbottens Förbund, Karleby Stad, Yrkeshögskolan Centria och Viexpo. Programmet koordineras av Centria och Viexpo fungerar som delarrangör.

Detaljer

Datum:
11.4.2023
Tid:
08:30 - 12:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Viexpo | WINWIN

Plats

Karleby (Centria)
Talonpojankatu 2
Kokkola, Suomi
+ Google Map