Venealan matka USA:han

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Venealan matka USA:han

30.9.2023 - 7.10.2023

Venealan markkinaselvitysmatka USA:han 30.9.–7.10.2023

 

Lähde mukaan tälle ainutlaatuiselle matkalle Floridaan tutustumaan venetehtaisiin ja IBEX- näyttelyyn (Tampa) sekä tapaamaan alan tärkeitä ihmisiä!

 

Matkakuvaus                    

Tämän matkan aikana suomalaisilla venealan yrittäjillä tai sitä lähellä olevilla toimijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen sarjaveneiden tuotantoon (moottoriveneet).

Vierailun aikana tutustutaan kaikkiaan neljään merkittävään venevalmistajaan sekä yhteen komponenttivalmistajaan. Tähän mennessä vahvistetut vierailukohteet: Boston Whaler (www.bostonwhaler.com), Everglades Boats (www.evergladesboats.com), Yellowfin Yachts (www.yellowfin.com), Jupiter Marine (www.jupitermarine.com). Yksittäiset vierailut kestävät noin 60–90 min. Käynnin aikana tyypillisesti keskustellaan ensin yritysedustajien kanssa ja sen jälkeen pääsemme tutustumaan tuotantoon.

Olemme yritysten pyynnöstä varanneet kaksi täyttä päivää IBEX-varustenäyttelyyn Tampassa. Toisena päivänä pidämme myös yhteisseminaarin USA:n suurimman komponenttien osto-organisaation Independent Boat Builders Inc (IBBI) kanssa. Tämä tulee antamaan ainutlaatuisen kuvan alan toiminnasta ja organisoitumisesta näillä maailman suurimmilla venemarkkinoilla.

 

Matkan järjestäjä             

Osuuskunta Viexpo (www.viexpo.fi).

Matkan tapaamisjärjestelyt hoitaa GMBA (www.gmba.blue), Global Marine Business Advisorsin Suomen edustaja Jouko Huju ja GMBA USA:n Thomas Dammrich.

 

Matkareitti                       

Lähtö 30.9. Helsinki-Reykjavik-Orlando-Reykjavik-Helsinki (Iceland Air).

Saapuminen Suomeen 7.10. Paikalliset kuljetukset hoidetaan ilmastoidulla bussilla, jossa myös wifi-yhteys.

Paikallinen matkareitti: Orlando–Edgewater–Tampa (+ ympäristö)–Orlando.

 

Matkan kustannukset

3600–3800 € + ALV, mikäli osallistujien määrä on vähintään 15. Hinta sisältää lennot, hotellit ja bussikuljetukset ohjelman mukaisesti. Tarkka hinta tulee riippumaan lopullisesta matkareitistä ja osallistujien määrästä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen            

Minna Jakobsson, Osuuskunta Viexpo, 050 5727404

Jouko Huju, GMBA Finland, 040 5509310

 

Tälle USA-matkalle voit ilmoittautua tästä

 

Matkaehdot:

Järjestäjä varaa oikeuden matkareitin ja kohteiden tarkistuksiin, mikäli järjestäjistä riippumattomista syistä kohteet muuttuvat.  Osallistujien luettelo toimitetaan hyvissä ajoin kohteisiin ja on mahdollista, että kilpailutilanteesta johtuen joidenkin yritysten edustajat eivät voi osallistua johonkin tiettyyn vierailuun.  Näin ei vielä ole koskaan käynyt (25 tehtyä matkaa USA:han).  Mikäli kiinnostusta on enemmän kuin mainittu 20 henkilöä pyrimme siihen, että mahdollisimman moni yritys pääsee mukaan ja silloin ehkä joudutaan rajoittamaan osallistujamäärää per yritys.

Tapahtumapaikka

USA
Yhdysvallat + Google Map