West Coast Food Export, Säkylä

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

West Coast Food Export, Säkylä

7.6.2022 @ 09:00 - 15:00

West Coast Food Export

Pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet onnistuneeseen vientiin

7.6.2022 klo 9.30–15.00

 

Ravintola Myllynkivi, Apetit

Kivenhakkaajantie, 27820 Säkylä

 

Ohjelma (Ks. Tulostettava ohjelma)

 

9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

 

10.00 West Coast Food Export -sparrausohjelman ja tilaisuuden esittely

Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus

 

10.10 Apetit Oyj:n puheenvuoro viennistä

Esa Mäki, toimitusjohtaja, Apetit Oyj

 

10.20 Onko yrityksesi tuote valmiina vientiin? Kehittämispalvelutvalmistuksesta laadunhallintaan

Marko Jori, sisältöjohtaja, Pyhäjärvi-instituutti

 

10.40 Online-verkkoalustat ja verkkokauppa – mahdollisuus pienilleyrityksille viennin käynnistämiseen?

Lili Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Food from Finland -ohjelma,Business Finland

 

11.30 Paneelikeskustelu elintarvikeviennistä

Paneelikeskustelu suomalaisten elintarvikeyritysten globaaleista haasteista ja mahdollisuuksista viennissä, ja millä tavalla erilaisetvientiä tekevät yritykset ovat kansainvälisillä markkinoilla toimineet. Team Finland -toimijat avaavat myös omaa rooliaan yritystenvientipolulla.

Paneelikeskustelua johtaa Pirjo Hakanpää, Business Coach, Fast Growth Companies, Business Finland.

Paneelin keskustelijat:

  • Ari-Veli Starcke, R&D, Chairman of the Board, Starcke Oy
  • Heli Nurkkala, tuotepäällikkö, Finnamyl Oy
  • Janne Torikka, toimitusjohtaja, Riverside Invest Oy
  • Johanna Heikkinen, vientipäällikkö, Apetit Oyj
  • Mia Nygård-Peltola, kaupallinen johtaja, Ravintorengas Oy
  • Birkkalan tila, toimitusjohtaja, Simo Larmo
  • Jyrki Isotalo, aluepäällikkö, Finnvera
  • Kåre Björkstrand, Senior advisor, Viexpo
  • Riikka Ylikangas, Team Finland -koordinaattori, Etelä-PohjanmaanELY-keskus

 

12.30 Pyhäjärvi-Instituutin tarjoama lounas

 

13.30 Kahdenkeskiset keskustelut asiantuntijoiden kanssa

Osallistujat voivat varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä

15 minuutin mittaisia kahdenkeskisiä neuvontatuokioita Pyhäjärvi-Instituutin, ELY-keskuksen, Viexpon, Business Finlandin ja Finnveran asiantuntijoiden kanssa keskustellakseen heitä askarruttavista vientiin liittyvistä kysymyksistä ja sopiakseen jatkotapaamisista.

 

15.00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta!

Ilmoittaudu viimeistään 1.6.2022. Tilaisuus on maksuton.

 

West Coast Food Export verkossa

 

Lisätietoja:

Kåre Björkstrand

Details

Date:
7.6.2022
Time:
09:00 - 15:00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Team Finland

Venue

Ravintola Myllynkivi, Apetit
Kivenhakkaajantie
Säkylä, 27820
+ Google Map