West Coast Food Export i Säkylä

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

West Coast Food Export i Säkylä

7.6.2022 @ 09:00 - 15:00

West Coast Food Export -sparrningsprogrammets evenemang
Små företags möjligheter till lyckad export

Tid: tisdag 7.6.2022 kl 9:30 – 15:00

Ställe: Ravintola Myllynkivi, Vihreä sali, Kivenhakkaajantie, 27820 Säkylä (vid Apetits fabriker)

Arrangörer: Pyhäjärvi-Instituutti, NTM-Centralen, Business Finland, Viexpo, Finnvera

 

PROGRAM (ett utskrivbart program)

9:30 – 10:00 Ankomst och morgonkaffe

10:00 – 10:10 Presentation av West Food Export -sparrningsprogrammet och genomgång av dagens program
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinator, Satakunnan ELY-keskus

10:10 – 10:20 Apetit Oyj:s taltur om export
Esa Mäki, verkställande direktör, Apetit Oyj

10:20 – 10:40 Är din produkt färdig för export? Utvecklingstjänster från produktion till kvalitetshantering.  
Marko Jori, sisältöjohtaja, Pyhäjärvi-instituutti

10:40 – 11:25 Online-plattformar och nätbutiker – en möjlighet för mindre företag att starta exporten?
Lili Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Food from Finland -programmet, Business Finland

11:30 – 12:30 Paneldiskussion om livsmedelsexport
Paneldiskussion om finska livsmedelsbolags globala utmaningar och möjligheter i exporten och med vilka olika åtgärder exportföretag lyckats med sin export. I panelen finns även Team Finland-aktörer som öppnar sina roller i att stöda företagens export. Paneldiskussionen leds av Pirjo Hakanpää, Business Coach, Fast Growth Companies, Business Finland.

Panelister:
Ari-Veli Starcke, R&D, Chairman of the Board, Starcke Oy
Heli Nurkkala, tuotepäällikkö, Finnamyl Oy
Janne Torikka, toimitusjohtaja, Riverside Invest Oy
Johanna Heikkinen, vientipäällikkö, Apetit Oyj
Mia Nygård-Peltola, kaupallinen johtaja, Ravintorengas Oy
Birkkalan tila, toimitusjohtaja, Simo Larmo
Jyrki Isotalo, aluepäällikkö, Finnvera
Kåre Björkstrand, Senior advisor, Viexpo
Riikka Ylikangas, Team Finland -koordinaattori, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

12:30 – 13:30 Lunch (Pyhäjärvi-Instituutti bjuder på kostnadsfri lunch)

13:30 – 15:00 Möjlighet för 1-to-1 möten med arrangörer och andra aktörer. Tid även för fritt nätverkande.

 


Evenemanget är kostnadsfritt.

Anmälning till evenemanget bör göras senast 1.6.2022.

Anmäl vi denna formulär (på finska)

 

 

West Coast Food Export på webben.

 

Mera information:

Kåre Björkstrand

Details

Date:
7.6.2022
Time:
09:00 - 15:00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Team Finland

Venue

Ravintola Myllynkivi, Apetit
Kivenhakkaajantie
Säkylä, 27820
+ Google Map