Pohjanmaan Teollisuus -messut 15.5.2019

Pohjanmaan Teollisuus -messut 15.5.2019

Tule tapaamaan meitä Pohjanmaan Teollisuus –messuille!

Aika: torstai 15. toukokuuta Paikka: Seinäjoki Areena

 

Pohjanmaan Teollisuus on uusi, yhden päivän kestävä ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Etenkin teknologia-, metalli- ja konepaja- teollisuuden asema on Pohjanmaalla vankkumaton. Seudun teknologia-alan vientiluvut – lähes 6 miljardia euroa vuodessa – puhuvat myös puolestaan. Pohjanmaan yrityshenkilöstöstä myös yli kolmasosa työskentelee teollisuudessa ja teollisuuden osuus on selvästi suurempi kuin koko maassa keskimäärin.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma esittelee tiiviisti seutumme teollista osaamista. Tapahtumassa sopimusvalmistajat, alihankkijat ja konevalmistajat esittelevät ja hakevat kumppaneita ja uusia asiakkaita.

Me autamme yritystäsi kasvamaan.

Team Finland Pohjanmaa & Keski-Pohjanmaa ovat mukana yhteisosastolla Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa. Osastolla kasvua hakevia yrityksiä palvelevat ELY-keskukset, TE-palvelut, Viexpo, Business Finland ja Finnvera.

Tervetuloa osastolle B253!