Aleksi Viitala vahvistaa Viexpon tiimiä

Aleksi Viitala vahvistaa Viexpon tiimiä

Viexpo on saanut vahvistusta tiimiin, kun Aleksi Viitala aloitti kolmen kuukauden harjoittelujaksonsa Viexpolla. Aleksi on kolmannen vuoden kansainvälisen kaupan opiskelija Vaasan ammattikorkeakoulusta.

”Minulla on kokemusta toiminnasta kansainvälisessä ympäristössä, ja Viexpolla olen hankkimassa lisää arvokasta kokemusta. Viexpolla parasta on sen tiimi ja vapaus tehdä omia projekteja.”, Aleksi kertoo.

Aleksi toimii myös geopoliittisena strategistina. Hän arvio jatkuvasti maailmanpoliittista tilannetta, ja miten erilaiset tapahtumat voivat vaikuttaa kansainväliseen järjestykseen.

”Suomi käy läpi tällä hetkellä yhtä suurinta geopoliittista murrosta sen historiassa, ja se tulee vaikuttamaan suuresti Suomen kehityskulkuun. Avainasemassa ovat suomalaiset yritykset, jotka viennillään tuovat vaurautta Suomeen. Kuitenkin nykyinen maailmantilanne saattaa mietityttää yrityksiä, ovatko riskit liian suuret kansainvälistymiseen.”, Aleksi analysoi.

Aleksi voi auttaa yrityksiä luomaan strategian, jossa huomioidaan geopoliittiset riskit kokonaisvaltaisesti. Aleksiin voi olla yhteydessä, jos on kysyttävää.

”Yksin olemme heikko, yhdessä vahva!”, Aleksi muistuttaa.

Aleksi Viitala: aleksi.viitala@viexpo.fi