Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (3)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (3)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Joakim Södergård, Economy and Administration

 

Joakim

 

Mikä on parasta Viexpossa?

Parasta Viexpossa on se, että aina on tekemistä! Lisäksi innostava työympäristö ja mukavat työkaverit piristävät aina päivää.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa? Mikä on erikoisosaamisesi? 

Vastaan Viexpossa pääasiassa talous- ja hallintotehtävistä. Olen Viexpon ”backoffice tyyppi”, jolla on Martinan kanssa aina yrityksen langat käsissä.

 

 (Vientivinkki?)

Hyväntuulisuus puree tekijään kuin tekijään!  Mukavan tyypin kanssa on aina kivempi tehdä töitä!

 

Ota yhteyttä Joakimiin:

 

+358 50 408 44 22

joakim.sodergard(at)viexpo.fi