Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (6)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (6)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Martina Buss, Johdon assistentti

 

martina buss

 

Mikä on parasta Viexpossa?

Parasta Viexpossa on työn monipuolisuus! Täällä ei ole kahta samanlaista päivää. Lisäksi ihanat työkaverit ylläpitävät hauskaa ja innovatiivista työympäristöä. Pidän myös itsenäisyydestä ja vapaista työajoista. Täällä tärkeää on, että hoitaa homman kunnolla!

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa?

Olen lankojen kasassa pitäjä! Työnkuvaani kuuluu pääasiassa hallinnon ja viestinnän tehtävät ja yhdessä Joakimin kanssa talousasiat. Viexpossa säilytettävien tietokantojen hallinnointia ja asiakirjojen arkistointia hoidan myös yhdessä Joakimin kanssa. Teen myös niitä yleisiä sekalaisia asioita, joita jonkun tulee hoitaa. Olenkin se konttorin ”joku”.

 

Mikä on erikoisosaamisesi?

Erikoisosaamiseni liittyy monikielisyyteen ja monikieliseen viestintään. Olen myös kokonaisuuksien näkijä. Lisäksi pidän tekstien muokkaamisesta ja käsittelystä, kääntäminenkään ei ole ihan vierasta.

 

(Vientivinkki?)

Olisi hyvä muistaa, että kieli on ensisijaisesti kommunikaatiota. Kehotan kaikkia rohkeasti käyttämään kieliä, vaikkei niitä täydellisesti mielestään osaisikaan. Kommunikoinnissa ja kielenkäytössä tärkeintä on, että viesti menee perille, eikä muutamalla virheellä ole väliä. Päinvastoin, kun yrittää käyttää toisen kieltä, luo jo se luotettavuutta ja antaa sinusta hyvän kuvan!

 

Ota yhteyttä Martinaan:

 

+358 50 512 7860

martina.buss(at)viexpo.fi