Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (7)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (7)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Carita Pöntiö, Senior International Business Advisor

 

 

Mikä on parasta Viexpossa?

Tässä työssä on mahdollisuus käyttää omaa asiantuntemusta ja osaamista suomalaisten yritysten hyödyksi niiden kansainvälistymispyrkimyksissä. Viexpon porukalla on selvästi tekemisen meininki. Innostunut, kannustava ja positiivinen työilmapiiri on ihan parhautta.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa?

Minulla on kymmenen vuoden kokemus vientiyrityksen johtamisesta. Tätä tietoa ja osaamista haluan jakaa Viexpon asiakkaille.

 

Mikä on erikoisosaamisesi?

Erikoisosaamistani on yrittäjyyden osaaminen ja ymmärtäminen.

 

Ota yhteyttä Caritaan:

+358 44 987 5484

carita.pontio(at)viexpo.fi