Tillväxt med hjälp av EU-finansiering

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tillväxt med hjälp av EU-finansiering

2.6.2021 @ 09:00 - 10:00

NordicHub-webbinarium

Tillväxt med hjälp av EU-finansiering

Ekosystem och samarbete som motorer för framtidens värdeskapande

2.6.2021 @ 9–10

Anmälningsblanketten finns nedan.

 

Söker ditt företag tillväxt med hjälp av offentlig finansiering och internationella partners? Kom med på vårt virtuella evenemang där Spinverses experter inom offentlig finansiering berättar om hur speciellt Horisont Europa – programmet kan erbjuda betydande finansieringsmöjligheter för små och medelstora företag. Vi får också höra hur man kan nå tillväxt och samarbete via ekosystem.

 

Under webbinariet presenterar vi lämpliga offentliga finansieringsinstrument för SME-företag och ger tips på vilka fördelar de olika instrumenten kan ge och hur man ansöker om finansiering. Spinverses erfarna finansieringsexperter hjälper sina kunder att accelerera tillväxten och skapa ekosystem som främjar samarbete. Experterna har spetskompetens inom sitt område och har hjälpt kunder att ansöka om finansiering för sina projekt redan för över 500 miljoner euro.

 

Program

 

Öppning – Katja Jankens, Viexpo

 

Horisont Europa – finansieringsmöjligheter för SME-företag

–Janne Kaukojärvi, Consultant, Spinverse

 

Intresserad av att delta i ett ekosystem?

–Sari Kola, Senior Consultant, Spinverse

 

Exempel på SME-företag som jobbar i ekosystem:
Case CleverHealth Network och Case LuxTurrim5G

–Markku Heino, Principal Consultant, Spinverse

 

Diskussion och sammanfattning

 

Presentationerna ges på finska.

Frågor kan också ställas på svenska.

 

Evenemanget är kostnadsfritt, men kräver anmälning senast 31.5.2021!

 

Välkommen!

 

Presentation av experterna:

 

Janne Kaukojärvellä M.Sc. har över fem års erfarenhet av offentlig finansiering hos Spinverse samt tillsammans över sju års erfarenhet från konsulteringsbranschen. För tillfället är Jannes huvudsakliga uppgift hos Spinverse att hjälpa innovativa SME-företag nå tillväxt och internationalisering med hjälp av offentlig finansiering. Utöver att hjälpa med finansiering i stödform är Janne också expert i låne- och kapitalfinansiering, som finns både på nationell och EU-nivå.

 

 

Sari Kola, D.Sc. (Tech.) är en strateg och innovatör, vars specialkompetens är innovationsledning, ekosystem och organisering av ekosystem. Sari har över 20 års erfarenhet av ledning i en global verksamhetsmiljö (Nokia Networks, Nokia, Elisa, KONE). Utöver uppgifterna på Spinverse jobbar Sari också som forskare på Åbo handelshögskola, utbildar hos Hanken & SSE EE och är styrelsemedlem för bl.a. FCG, Innovation Home och Futures Platform. I Spinverses team har Sari byggt upp olika ekosystem och hjälpt finländska företag till internationell tillväxt.

 

 

 

Markku Heino (D.Sc. (Tech.) är en erfaren byggare och dragare av ekosystem och breda samprojekt hos Spinverse. Han är en hängiven ledare för innovationer som främjar den gemensamma utvecklingen från tydligt definierade behov mot ny affärsverksamhet. Markku har över 30 års mångsidig erfarenhet av olika ledande roller inom industri, forskning och konsultering. Han har samlat kompetens speciellt inom materialteknologier, cleantech, medicinsk teknik och digitalisering.

 

 

 

Spinverse är Nordens ledande innovationskonsultbolag, som hjälper sina kunder nå tillväxt och lösa världsomspännande utmaningar med hjälp av innovationer. Bolagets erfarna experter hjälper såväl stora bolag som tillväxtföretag att ansöka om offentlig finansiering, hitta samarbetspartners och bygga meningsfulla projekt. Digitalisering och hållbar utveckling är ledord när Spinverses kunder ska nå tillväxt med innovation som accelerator. www.spinverse.com

 

Ytterligare information:

Katja Jankens

NordicHub Manager

katja.jankens@viexpo.fi

+358 50 573 8876


Detaljer

Datum:
2.6.2021
Tid:
09:00 - 10:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Viexpo | NordicHub