Uusia markkinoita maatalousalan asiantuntijoille

Uusia markkinoita maatalousalan asiantuntijoille

EuroTier Middle East -messut

EuroTier Middle East -messut järjestetään 2.–4.9.2019 Abu Dhabissa, Yhdistyneissä Arabiemiraattikunnissa. Nämä eläintuotannon messut tuovat yhteen kaikki segmentit (maitotuotteet, karja, siipikarja, lampaat, vesiviljely, vuohet, kamelit ja mehiläistarhat) sekä niiden osaajat kasvattajista teknologian, genetiikan ja eri palveluiden asiantuntijoihin. Messut järjestetään erinomaisessa markkinapaikassa Abu Dhabissa, jossa investoidaan innovatiivisiin ratkaisuihin paikallisen eläintuotannon parantamiseksi. Messuilla on mahdollisuus tutustua kansainvälisen maatalouden teknologiseen tietotaitoon ja kehityssuuntiin, ja messut ovatkin erinomainen tilaisuus jakaa tietoa sekä verkostoitua eri asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja messujen nettisivuilta.


Sahara 2019 -messut

Sahara 2019 -messut järjestetään 9.–12.9.2019 Kairossa, Egyptissä. Segmentteinä messuilla ovat maanviljelysinfrastruktuuri, maanviljelyskoneet, kestävä maanviljely, vesiviljely, karja ja maitotuotteet. Messuilla on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä uusia tuotteita sekä verkostoitua alan osaajien kanssa.

Lisätietoja messujen nettisivuilta.


EuroTier China -messut

EuroTier China -messut järjestetään 19.–21.9.2019 Qingdaossa, Kiinassa. Messut tarjoavat väylän eläintuotantoalalla eteenpäin pyrkiville, ja messut fokusoivat tänä vuonna karja-, siipikarja-, lammas- ja vesiviljelypuolelle. EuroTier China -messuilla on mahdollisuus tutustua kansainvälisen maatalouden teknologiseen tietotaitoon ja kehityssuuntiin, kuten uusiutuvaan energiaan ja karjatalouden ympäristön suojeluun. Messut ovatkin erinomainen tilaisuus jakaa tietoa sekä verkostoitua eri asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja messujen nettisivuilta.


AgroExpoSiberia2019 -messut

AgroExpoSiberia2019 -messut järjestetään 29.–31.10.2019 Barnaulissa Venäjällä. Messujen keskeiset näyttelyalueet ovat kasvintuotanto, maatalouslaitteet, kotieläintalous, viljojen jatkojalostus, hedelmät, vihannekset, maito ja liha. Järjestäjät tarjoavat kattavan ohjelman maatalousalan tärkeimmistä uutuuksista alueella. Siperian maatalousalan tärkeimpänä kansainvälisenä vaikuttajana AgroExpoSiberia kiinnostaa laajasti kansainvälisiä yrityksiä ja siten tarjoten erinomaisen näkökulman Siperian maatalouteen.

Lisätietoa messujen kotisivuilta.


AgroTech West Africa-messut

AgroTech West Africa-messut järjestetään 19.–21.11.2019 Accrassa Ghanassa. Messut keskittyvät maatalousalan koneisiin ja laitteisiin, siemeniin, kotieläinten tuotantoon, puutarhanviljelyyn ja vihannesten tuotantoon, kasvihuoneteknologiaan, huoltoyrityksiin ja organisaatioihin sekä kauppaviestimiin. Kohderyhmänä ovat alueen viljelijät ja eläintenkasvattajat.

Lisätietoa messujen kotisivuilta.


CIAME 2019 -messut

CIAME 2019 -messut järjestetään 30.10–1.11.2019 Qingdaossa Kiinassa. meessut keskittyvät maatalouskoneisiin sekä kasvinviljelyyn. Kiinnostuneille yrityksille tarjotaan mahdollisuutta osalllistua DLG:n osastolle. Kyse on Aasian suurimmasta maatalouskoneiden näyttelystä. Näyttelyt ovat maatalouskoneiden jälleenmyyjien, valmistajien ja vientiyritysten vuosittainen tapaamispaikka, joka tarjoaa ihanteellisen kaupankäynnin foorumin. 90% kaikista maatalouskoneiden kaupoista Kiinassa tehdään näillä messuilla.

Lisätietoa messujen kotisivuilta.


Ferma2020-messut

Ferma2020-messut järjestetään 14.–16.2.2020 Puolassa: Hala EXPO / MOSiR Łódź. Messuilla yhdistyvät kansainväliset nautakarjankasvatuksen messut ja sian ja siipikarjankasvatuksen kansainväliset messut. Messut ovat Puolan suurimmat ja erikoistuneet karjankasvattajille ja -tuottajille.

Lisätietoa messujen kotisivuilta.


Lisätietoja näihin messuihin liittyen messuasiantuntijaltamme:

Elina Ruohonen

+358 50 385 4373
elina.ruohonen@viexpo.fi