Vienninedistämismatka Elmia Subcontractor -messuille 13.–14.11.2019 Jönköping, Ruotsi

Vienninedistämismatka Elmia Subcontractor -messuille 13.–14.11.2019 Jönköping, Ruotsi

Oletko harkinnut liiketoimintasi ulottamista Ruotsiin? Kiinnostaisiko sinua tietää, onko Ruotsissa potentiaalista markkinaa yrityksellesi?

Lähde mukaan tutustumaan Ruotsin Elmia Subcontractor -alihankintamessuihin, ja näet kerralla alan tilanteen. Keskustelemalla messuilla kiinnostavien toimijoiden kanssa saat kallisarvoista tietoa markkinasta, ja voit verkostoitua ja luoda uusia kontakteja. Samalla matkalla pääset myös yrityskäynnille KABEn tehtaaseen, joka valmistaa matkailuvaunuja ja -autoja.

Elmia Subcontractor on yksi Pohjois-Euroopan johtavista alihankkijamessuista, ja ne kokoavat noin 1200 näytteilleasettajaa noin 30 maasta. Vuonna 2018 messuilla vieraili 13 771 kävijää.

Vienninedistämismatkalle Viexpon mukana

Viexpo järjestää kahdeksatta vuotta peräkkäin yhteisosaston suomalaisille pk-yrityksille näillä messuilla. Konseptimme on saanut erittäin hyvän vastaanoton yrityksiltä. Haluamme tällä messuvierailumatkalla tuoda mahdollisuuden niille yrityksille, jotka suunnittelevat laajentumista Ruotsiin, nähdä paikan päällä mitä messuilla tapahtuu. Näet messujen luonteen, sekä mistä yhteismessuosastoissamme on kyse. Osaat tehdä mahdolliset ensi vuotta koskevat päätökset luottavaisemmin, kun konsepti ja messu ovat tuttuja.

Ohjelman kokonaisuudessaan ja aikataulut löydät tästä.

Matkapaketti: noin 1150 €

Hinta sisältää: Lentoliput, bussikuljetukset Göteborgista yritysvierailulle ja sen jälkeen messuille, bussikuljetus aamulla messuille ja messuilta takaisin Göteborgiin, yritysvierailu, hotellimajoitus Jönköpingissä, messuliput, matkanjohtajan palvelut.

Hinta edellyttää vähintään 9 hlön osallistumista.

Matkalle on rajoitettu määrä paikkoja!

Ilmoittautumiset viimeistään 12.9. lomakkeella: http://bit.ly/ElmiaSub2019fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Katja Jankens

katja.jankens@viexpo.fi
+358 50 573 8876