Webinaareista täsmätietoa

Webinaareista täsmätietoa

Webinaari Amazon tulee Pohjoismaihin –Kuinka aloittaa Amazon-myynti


Viexpon webinaari Amazonin tuomista mahdollisuuksista houkutteli linjoille ennätysmäärän kuulijoita, kun Generon kanssa yhteistyössä toteutettu webinaari järjestettiin 23.9. Lähes 90 henkilöä kuuli Generon asiantuntijoiden kokemuksia ja vinkkejä Amazon-myynnin aloittamiseen ja Amazonissa menestymiseen, sekä Amazonin Ruotsin lanseerauksesta. Huolellinen valmistautuminen on tässäkin tapauksessa avainsana onnistumiseen.

Onko Amazon uhka vai mahdollisuus ja mikä on Amazon-efekti? Näihin kysymyksiin saimme vastauksia tehokkaan webinaarin aikana. Huomioida kannattaa myös, että laakereillaan lepäily ei sovellu Amazonissa menestystä kaipaaville vaan jatkuva seuranta, ylläpito, myynninedistäminen ja optimointi ovat tärkeässä asemassa myös Amazoniin pääsyn jälkeen!

Katja Jankens

Webinaarin tallenteen löydät tästä.


Webinaari Connecting Central Eastern Europe – Opportunities for export and internationalization


Viexpo järjesti yhteistyössä Teknologiateollisuuden ja Connecting Finlandin kanssa 29.9. webinaarin Connecting Central Eastern Europe – Opportunities for export and internationalization. Webinaarin osallistujat saivat Connecting Finlandin asiantuntijalta kattavan tietopaketin viiden maan (Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari ja Romania) markkinatilanteesta. Webinaarissa pohdittiin, millaisia mahdollisuuksia näiden maiden markkinat voisivat tarjota suomalaisille yrityksille, on harkinnassa sitten vienti, alihankinta tai yksikön perustaminen alueelle.

Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvola alusti webinaarin kertomalla, miten koronapandemia on vaikuttanut sen jäsenyrityksiin sekä miten kriisistä voidaan nousta mm. organisoimalla toimitusketjuja uudelleen. Harri Ojala kertoi käytännön kokemuksistaan ja näkemyksistään toimittuaan 15 vuotta johtavassa asemassa suomalaisten yritysten tytäryrityksissä Itäisen Keski-Euroopan maissa.

Minna Jakobsson

Webinaarin tallenteen löydät tästä.


Kaikkien Viexpon järjestämien webinaarien tallenteet löytyvät YouTube-kanavaltamme.

Tuleviin webinaareihin voit tutustua kalenteristamme: https://viexpo.fi/kalenteri/