Agritechnica 2019 Hannover, Saksa

Agritechnica 2019 Hannover, Saksa

Seuraava Agritechnica-messu järjestetään 10.–16.11.2019.

 

Messujen kaksi ensimmäistä messupäivää ovat ns. Exclusive-päiviä, jotka on suunnattu maatalouskoneiden jälleenmyyjille, investoijille sekä alan lehdistölle.

 

Viexpo toimii DLG virallisena yhteistyökumppanina Suomessa kuten aiempinakin vuosina. Ilmoittautuessanne Viexpon ryhmään saatte parhaan mahdollisen avun messuvalmisteluissa sekä näytteilleasettajapaikan neuvotteluissa.

 

Maailman johtavassa maatalouskonealan tapahtumassa yritykset esittelevät tuotteitaan ja uusia alan innovaatioita. Agritechnicassa palkitaan alan innovaatioita innovaatiokilpailussa, johon yrityksillä on mahdollisuus ilmoittaa omia uutuuksiaan. Agritechnica tarjoaa globaalin näyteikkunan maatalouskonealalle sekä oivallisen foorumin tutustua ja esitellä tulevaisuuden kasvituotantoa.

 

Faktaa 2017 messuista:

  • 2802 näytteilleasettajaa 52 maasta, 23 näyttelyhallissa
  • 458.000 vierailijaa, joista 110.000 kansainvälisiä vierailijoita, 130 maasta
  • Paljon ajankohtaisia foorumeita ja muita alaan liittyviä huipputapahtumia tarjolla messujen ajan

 

Ilmoittautumiset alkavat 2018 marraskuun alussa ja päättyvät 1. helmikuuta 2019.

 

Kiinnostuneiden yritysten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Agritechnica-messut ovat erittäin kysytyt ja tietyissä halleissa, kuten esim. systems/components, tractors, jonotuslistat ovat yleiset jo marraskuun puolivälissä.

 

Ilmoittautumaan pääsette tästä.

Voitte myös ilmoittautua perinteisesti lomakkeella Elina Ruohoselle.

 

Viexpon messuasiantuntija Elina Ruohonen, +358 50 385 4373, elina.ruohonen(at)viexpo.fi, on tarkemmista aikatauluista yhteydessä kiinnostuneisiin yrityksiin vielä ennen ilmoittautumisten alkua. Lisätietoja hän myös antaa mielellään tapahtumaa koskien.