Kasvua Ruotsista -yritysryhmähanke on käynnistynyt

Kasvua Ruotsista -yritysryhmähanke on käynnistynyt

Viisi eteläpohjalaisyritystä lähtee hakemaan myynnin kasvua Viexpon johtaman Kasvua Ruotsista -yritysryhmähankkeen toimesta. Hankkeen tavoitteena on löytää yrityksille yhteistyökumppaneita ja asiakkaita Ruotsin markkinoilta ja saada vienti käynnistymään. Hankkeen aikana yrityksille tehdään vientisuunnitelma, selvitetään oman toimialan markkinaa Ruotsissa, haetaan potentiaalisia jälleenmyyjiä tai muita yhteistyökumppaneita, ja tavataan heidät paikan päällä.

Hankkeessa mukana olevat yritykset Steamec Oy, Kurikan Hyväkone Oy, Ikari Steel Oy ja E-P:n LVI Jouppila Oy Kurikasta sekä Härmä Air Oy Kauhavalta.

Hanke lähtee käyntiin kahdella koulutuksella. Ensimmäinen koulutuskokonaisuus on Vientiin valmistautuminen, jonka tarkoitus on konkreettisella tavalla, käytännön esimerkeillä tuettuna, tuoda osallistujille työvälineitä siihen, miten toimia ja valmistautua viennin aloittamiseen. Toinen koulutuskokonaisuus Yritysilme kuntoon tuo osallistujille osaamista, ajatuksia ja työvälineitä siihen, missä ja miten tämän päivän Ruotsissa ostajat ja myyjät kohtaavat.

Yritysryhmähankkeen päärahoittaja on Leader Suupohja. Osan kustannuksista yritykset maksavat itse.

 

Lisätietoja hankkeesta antaa:

Carita Pöntiö
+358 44 987 5484
carita.pontio(at)viexpo.fi