Kim Väisänen: Workshop Vientistrategiasta

Kim Väisänen: Workshop Vientistrategiasta

Kim Väisänen saapuu Kokkolaan pitämään workshopin viennin strategiasta

Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelman ensimmäinen koulutuspäivä on lyöty lukkoon. Kuka muukaan voisi olla parempi kertomaan viennistä kuin mm. kaksi Tasavallan Presidentin Kansainvälistymispalkintoa saanut sarjayrittäjä (vai oliko se sarjaepäonnistuja..?) Kim Väisänen. Hänellä jos jollain on kannuksia puhua viennin perusteista ja sen sudenkuopista.

Monella on varmasti aavistus ja ”sinnepäin” -strategiat päässään, mutta kuinka monella ne on mietitty loppuun asti ja paperille. Käytettävistä resursseista puhumattakaan. Tässä workshopissa saat tehdä yrityksellesi juuri sitä kehittämistä, mille yleensä ei jää aikaa muulta työltä. Ja apuna siinä sinulla on Kim Väisänen.

Kim kouluttaa ja kertaa workshopin ensimmäisessä vaiheessa osallistujille viennin perusteita ja sudenkuoppia, joihin varsinkin aloittavat yritykset sortuvat vientiä käynnistäessään. Workshopin toisessa vaiheessa päästään itse asiaan ja aletaan työstämään yrityskohtaisia strategioita Kimin johdolla.


Workshop pidetään Kokkolan Snellmankodissa torstaina 12.9.2019 klo 11-15. Välissä pidetään omakustanteinen lounas.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.
Sen voi tehdä täällä: http://bit.ly/Widenyourmarketsworkshop

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 6.9.2019.

Lisätietoja kasvuohjelmasta antaa:

Maarit Mäkelä 
Projektipäällikkö, viennin kehittäjä 
050 3737 044
maarit.makela@viexpo.fi
www.viexpo.fi/widen


Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelma on osuuskunta Viexpon hallinnoima kansainvälistymisohjelma, jonka tavoitteena on saada keskipohjalaisia yrityksiä vientiin. Kasvuohjelmaa on mukana rahoittamassa Keski-Pohjanmaan Liitto, Kokkolanseudun Kehitys, Kaustisen seutukunta, Kannuksen kaupunki sekä Perhon kunta.