Pohjalainen yritys, voita kaksi Viexpon vientiasiantuntijaa yritykseesi päiväksi

Pohjalainen yritys, voita kaksi Viexpon vientiasiantuntijaa yritykseesi päiväksi

Haluatko kuulla asiantuntijan arvion yrityksesi potentiaalista vientimarkkinoille? Onko yrityksellesi rakennettu jo vientisuunnitelma toimenpiteineen kahden vuoden ajalle? Haluatko tehdä markkinaselvityssuunnitelmat maakohtaisesti uusille markkina-alueille? Mitä kanavia käytät tällä hetkellä myynnissä ja markkinoinnissa ulkomaille? Ovatko ne päivityksen tarpeessa? Miten rahoitat vientitoiminnan? Tiedätkö, mitä kaikkea onkaan saatavilla?

Viexpo on auttanut suomalaisia yrityksiä vientimarkkinoille 50 vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi olemme lanseeranneet kilpailun, johon voit osallistua s-postitse lähettämällä ”Arvonta” otsikoidun s-postin, sekä oman ja yrityksesi nimen ja kotikunnan, osoitteeseen vaasa@viexpo.fi, ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa kaksi vientiasiantuntijaa yrityksen käyttöön yhdeksi päiväksi ilmaiseksi.

Voit osallistua myös Facebook-sivujemme kautta: https://www.facebook.com/events/365319200783847/?active_tab=discussion Kommentoimalla Facebookissa ”osallistun + yrityksen nimi ja kotikunta” olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa kaksi vientiasiantuntijaa yrityksen käyttöön yhdeksi päiväksi ilmaiseksi.

Arvonta on yrityksille, jotka toimivat Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla tai Etelä-Pohjanmaalla. Voit myös jakaa tämän pohjalaiselle yrittäjäystävällesi. 

Arvonta suoritetaan 21.10. jolloin arvotaan kolme voittajaa, yksi voittaja jokaisesta pohjalaismaakunnasta: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat julkistetaan Viexpon 50-vuotisjuhlissa 23.10.

Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät alta.

Lisätietoja Viexpon 50-vuotisjuhlasta: https://viexpo.fi/viexpon-50-vuotisjuhla/

Tutustu ekspertteihimme

Kukin voittaja saa valita kuudesta asiantuntijastamme kaksi sparraajaa ilmaiseksi käyttöönsä päiväksi.

Kristian Schrey TJ
Monivuotinen kokemus yrittäjänä monella eri alalla sekä start-up yritysten parissa. Vastaa perusneuvonnasta ja konsultoinnista, vientiverkostojen koordinoimisesta ja yhteistyöstä Kiinan suuntaan.

Maarit Mäkelä
Kansainvälisen kaupan johtamisen MBA, joka on työskennellyt viennin parissa koko aikuisen iän. Kiinnostunut erityisesti yritysten myynti- ja markkinointiväylistä kansainvälisesti. On ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko.

Katja Jankens
Runsaasti kokemusta yritysten auttamisesta maailmalle. Erityisosaamisalue Skandinavia. Vastaa messujen ja vienninedistämismatkojen suunnittelusta ja toteutuksesta, yritysten kehittämishankkeista sekä yhteistyöstä Norjaan. Tekee myös perusneuvontaa

Carita Pöntiö
On toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana elintarvike- ja nahkateollisuudessa n. 15 vuotta. Laajaa kokemusta kaupanteosta, kansainvälisyydestä ja viennistä Eurooppaan.

Juha Lahtinen
On toiminut toimitusjohtajana ja yrittäjänä teknologiateollisuuden yrityksissä yli 20 vuotta ja tehnyt vientikauppaa yli 50 maahan.

Minna Jakobsson
KTM kansainvälisestä liiketoiminnasta. Pitkä kokemus markkina-analyyseistä eri toimialoilta ja eri markkina-alueilta, sekä yritysten kehittämisprojekteista, joissa hyödynnetään markkinatietoa ja muotoiluajattelua. Tekee myös perusneuvontaa.

Arvonnan säännöt

Arvonta koskee yrityksiä, joiden kotipaikka on joko Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla tai Etelä- Pohjanmaalla.

Arvotaan kolme voittajaa, yksi kustakin pohjaismaakunnasta: Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Etelä- Pohjanmaalta.

Voittajat julkistetaan Viexpon 50-vuotisjuhlassa 23.10. Arvonta suoritetaan 21.10 kaikkien 21.10. klo:10 menneessä osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Voittaja saa valita kaksi asiatuntijaa käyttöönsä ilmaiseksi yhdeksi päiväksi = 7,5h. Sparrauksen sisältö määritellään yhdessä yrityksen kanssa.