Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (1)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (1)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Jani Takamaa, Senior International Business Advisor

 

Jani

 

Mikä on parasta Viexpossa? Itsenäinen tekeminen ja silti tietty yhteisöllisyys. Asioita tehdään paljon yhdessä, vaikkakin kaikilla on omat vastuualueensa ja tehtävänsä.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa? Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueen yritysten neuvonta ja konsultointi. Vierailen paljon yrityksissä ja neuvon heitä eteenpäin kansainvälistymisen ensi askelissa. Osallistun myös hankkeiden eri toimintoihin ja käyn alueen eri tapaamisissa kertomassa Viexposta.

 

Mikä on erikoisosaamisesi? Maa- ja metsätalouskoneiden sekä elintarvikesektorin vientiasiat ovat minulle hyvin tuttuja.

 

(Vientivinkki?) Puhtaille suomalaisille elintarvikkeille löytyy aina vientimarkkinoita!

 

Ota yhteyttä Janiin:

 

+358 50 512 3755

jani.takamaa(at)viexpo.fi