Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (2)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (2)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Katja Jankens, International Business Developer

 

Katja

 

Mikä on parasta Viexpossa? Viexpossa parasta on mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, yritysrajapinnassa työskenteleminen, mahtavat kollegat ja inspiroiva työyhteisö. Jokainen päivä on erilainen ja yhdessä me viexpolaiset autamme suomalaisia yrityksiä haasteiden yli maailmalle!

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa? Toimin projektipäällikkönä Nordic Gateway -hankkeessa, jossa avaamme pohjalaisille yrityksille ovia Ruotsiin ja Norjaan eri toimenpiteillä. (Lue lisää: https://www.vasek.fi/aluekehitys/nordic-gateway) Lisäksi messujen ja vienninedistämismatkojen suunnittelu ja toteuttaminen ovat minun pöydälläni, niin ikään tietenkin myös yritysten perusneuvonta, vientiverkostojen toteuttaminen ja yritysten sparraaminen ja kouluttaminen sekä NordicHub -työn toteuttaminen.

 

Mikä on erikoisosaamisesi? Skandinavia ja erityisesti Norja alueena.

 

Ota yhteyttä Katjaan:

 

+358 50 573 8876

katja.jankens(at)viexpo.fi