Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (4)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (4)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Kajsa Emmerich, International Business Developer

 

Kajsa

 

Mikä on parasta Viexpossa?

Parasta Viexpossa on, että tapaa todella monia hienoja, mukavia ja osaavia yrityksiä, joissa luottamuksen kautta autamme niitä kasvamaan kansainvälisesti.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa? Mikä on erikoisosaamisesi?

Teen perusneuvontaa, autan mm. rahoituksen hakemisessa ja muissa kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa, kun yrittäjä haluaa alkaa viedä tuotteitaan ja palvelujaan erityisesti Saksan markkinoille.

 

(Vientivinkki?)

Suunnittele kunnolla! Esimerkiksi tarvittava materiaali kannattaa tehdä maan kauppakielellä. Kun pohjatyö on tehty kunnolla, pitää vain uskaltaa ottaa seuraava askel!

 

Ota yhteyttä Kajsaan:

 

+358 50 309 2810

kajsa.emmerich(at)viexpo.fi