Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (5)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (5)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Minna Jakobsson, Senior International Business Advisor

 

Minna

 

Mikä on parasta Viexpossa?

Parasta Viexpossa on se, että saa tavata mielenkiintoisia yrityksiä ja kuulla heidän kasvutarinoitaan, ja tietenkin Viexpon upea tiimi.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa? Mikä on erikoisosaamisesi? 

Päävastuullani ovat markkina-analyysit, jonka lisäksi teen myös perusneuvontaa. Jos viennin aloittaminen kehittyville markkinoille (esim. Afrikka tai Lähi-itä) kiinnostaa, ole ihmeessä minuun yhteydessä!

 

 (Vientivinkki?)

Viennin saralta kehotan kaikkia suunnitelmallisuuteen! Kun kotiläksyt on hyvin tehty, ollaan jo puoliksi valmiita.

 

Ota yhteyttä Minnaan:

 

+358 50 572 7404

minna.jakobsson(at)viexpo.fi