Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (9)

Ruotsin, Norjan, Saksan tai Kiinan markkinoille – tässä Viexpon avaintoimijat, jotka auttavat pk-yrityksiä viennin käynnistämisessä (9)

Mielenkiintoiset työtehtävät, hankkeet ja työkaverit takaavat, että Viexpolla viihdytään. Pieni, mutta dynaaminen yritys mahdollistaa myös tehtäväkierron ja urakehityksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Viexpon menestyksen takana on henkilökunta, joka palvelee pk-yrityksiä räätälöiden juuri kullekin yritykselle sopivan vientipolun haluttuun kohdemaahan. Tarvitaan raikkaita näkökulmia ja osaamista, asiantuntijuutta ja yhteistyötä. Muutoksen tekemistä meillä vauhdittavat vankan kokemuksen omaavat liiketoiminnan kehittäjät ja konsultit. Lisäksi jokaisella viexpolaisella on oma erikoisosaamisensa viennin alalta ja laaja kielitaito. Viexpo tarvitsee myös talousosaamista ja hallintoa, joissa avainasemassa ovat kaksi hyvinkin mielenkiintoista persoonaa.

 

Kristian Schrey, Toimitusjohtaja

 

Kristian


Mikä on parasta Viexpossa?

Parasta Viexpossa on se, että saa tehdä töitä yritysten parissa toimialasta riippumatta. Kasvua viennin kautta hakevat yrittäjät tuovat paljon uusia ideoita ja heidän kanssaan on todella mielenkiintoista ja motivoivaa työskennellä.

 

Millainen on sinun roolisi Viexpossa?

Toimitusjohtajan tehtävien lisäksi, teen erittäin vahvasti kenttätyötä. Kenttätyössä käymme yksilöllisesti läpi yrittäjien tarpeet, ja vastaamme niihin Viexpon palveluiden avulla. Perusneuvonta, konsultaatiot ja hankkeiden suunnittelu vievät suurimman osan työajastani.

 

Mikä on erikoisosaamisesi?
Minulla on yrittäjätaustaa monelta eri toimialalta ja sen kautta pystyn myös neuvomaan yrityksiä aika laajasti vientiin ja kasvun liittyvissä asioissa. Uusien kontaktien hakeminen ja rahoitus ovat yleensä ne kaksi asiaa, joihin yritykset tarvitsevat eniten apua. Lisäksi erikoisosaamiseni keskittyy Aasian ja erityisesti Kiinan markkinoille.

 

 (Vientivinkki?)

Pyydä asiantuntijoilta apua heti alussa ja tee pohjatyöt kunnolla. Hyvin valmisteltu vientisuunnitelma säästää resursseja, ja saa tutkitusti aikaan parempia tuloksia.

 

Ota yhteyttä Kristianiin:

 

+358 50 572 8253

kristian.schrey(at)viexpo.fi