Viexpo on Elmia Subcontractor -messujen virallinen yhteistyökumppani

Viexpo on Elmia Subcontractor -messujen virallinen yhteistyökumppani

Oletko jo lähestynyt Ruotsin markkinoita? Kiinnostavatko uudet verkostot ja kontaktit? Ruotsin alihankinta-alan tilanne on vakaa ja kasvava ja tarjoaa suomalaisille yrityksille kasvun mahdollisuuksia. Elmia Subcontractor on yksi Pohjois-Euroopan johtavista alihankkijamessuista. Messut kokoavat vuosittain noin 1 200 näytteilleasettajaa noin 30 maasta. Joka vuosi messut kokoavat hieman alle 15 000 kävijää.

Viexpo tarjoaa yhteisosastoja Elmia Subcontractor -messuille.

Viexpon yhteismessuosastot tarjoavat tehokkaan areenan uuden markkinan kartoittamiseen. Käytämme samaa onnistunutta ja pidettyä konseptia kuin aikaisempinakin vuosina, muutamilla pienillä kehitysideoilla aina paranneltuna. Panostamme erityisesti sisäänheittoon, jotta osallistuvat yritykset pääsevät keskustelemaan mahdollisimman monien potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Konseptimme fokusoi kustannustehokkuuteen, uusasiakashankintaan ja avaimet käteen -pakettiin.

Kun osallistut Viexpon mukana messuille, säästyt oman osaston kustannuksilta, mutta ennen kaikkea saat valmiin konseptin ja sinun ei tarvitse välittää messujärjestelyistä. Saat myös tueksesi messutyöskentelyyn enemmän henkilöitä ja saat sisäänheiton avuksesi, jotta pääset juttelemaan mahdollisimman monen alan ihmisen kanssa. Tämä meidän järjestämämme konsepti on ennen kaikkea helppo, kaikki järjestelyt tehdään puolestasi. Lyö nyt siis lukkoon päätös aloittaa Ruotsin markkinan kartoittaminen ja varaa oma osastopaikkasi messuilta!

 

Lisätiedot: Katja Jankens, katja.jankens@viexpo.fi, puh. +358 50 573 8876