Elmia Subcontractor är Viexpo’s officiella samarbetspartner på mässor

Elmia Subcontractor är Viexpo’s officiella samarbetspartner på mässor

Är du intresserad av att hitta nya marknader i Sverige? Underleverantörsbranschen i Sverige är stabil med kontinuerlig tillväxt och erbjuder finländska företag tillväxtmöjligheter. Elmia Subcontractor är en av Nordeuropas ledande underleverantörsmässor. Mässan samlar årligen ca 1200 utställare från ca 30 länder samt närmare 15 000 besökare.

Viexpos sammontrar erbjuder en ypperlig arena för kartläggning av marknaden. Vi fortsätter med det samma och omtyckta konceptet som vi använt oss av under tidigare år, förbättrat med några nya utvecklingsidéer. Vi satsar även i år speciellt på inkastningen, för att de deltagande företagen ska få möjlighet att diskutera med så många potentiella kunder och samarbetsparter som möjligt. Fokus för vårt koncept ligger i kostnadseffektivitet, nykundsanskaffning och nyckeln i hand-principen.

När du deltar på mässan via oss blir dina monterkostnader lägre men framförallt så får du ett färdigt koncept och du behöver inte bekymra dig om mässarrangemangen. Du får också flera personer till din hjälp med arbetet på mässan och vi sköter inkastningen så att du ska hinna diskutera med så många potentiella kunder som möjligt. Vårt koncept är framförallt enkelt, vi sköter alla arrangemangen för dig. Har du planerat att kartlägga den svenska marknaden gäller det att gripa chansen och boka din egen monterplats i våra sammontrar, över hälften av monterplatserna är redan bokade!

 

Mera information: Katja Jankens, katja.jankens@viexpo.fi, tel. +358 50 573 8876