Viexpon Vientilähettiläät 2018 valittu

Viexpon Vientilähettiläät 2018 valittu

Osuuskunta Viexpo nimeää vuosittain Viexpon Vientilähettilääksi yhden yrityksen ja yhden henkilön. Haluamme kiittää Vientilähettiläitä heidän arvokkaasta työstään kolmen Pohjalaismaakunnan viennin ja vientiyritysten hyväksi. Toivomme, että Vientilähettiläät edelleen jakavat osaamistaan alueen kansainvälistä yritystoimintaa jo harjoittaville tai sitä harkitseville yrittäjille.

 

Viexpon vuoden 2018 Vientilähettiläiksi on valittu

 

Pentti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilta, ja

Friends & Brgrs Pietarsaaresta

 

Pertti Kinnunen työskentelee Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtajana ja vastaa mm. viennistä ja verkostoitumisesta. Pertti tekee erinomaista työtä kunta- ja maakuntarajoja ylittävän verkostoitumisen eteen ja luo tällä tavalla yrityksille erinomaisia kehittymismahdollisuuksia. Hänen aktiivinen roolinsa Vientikilta-yhdistyksessä, joka on viennistä ja kansainvälistymisestä kiinnostuneiden yritysten verkosto, tarjoaa yrityksille arvokkaita kontakteja ja hyödyllistä tietoa vientimahdollisuuksista ja kansainvälistymisestä.

 

Friends & Brgrs on kiinnostavalla konseptillaan onnistunut löytämään paikkansa erittäin kilpailluilla markkinoilla. Yrityksen panostukset tuoreisiin, lisäaineettomiin raaka-aineisiin noudattaa maailmalla tunnettuja megatrendejä, joiden kärkeen Suomessakin tulisi ehdottomasti pyrkiä elintarvikealan kehittämisessä. Samalla yritys tuo ravintoloihinsa paikallisen leimansa sijainnista riippumatta. Yritys on jo saavuttanut Suomessa vaikuttavaa kasvua ja lisäksi tuonut Suomea ja Pohjanmaata maailman kartalle avaamalla kaksi ravintolaa kansainvälisille markkinoille.

 

Kiitämme Pertti Kinnusta ja Friens & Brgrsiä heidän ansiokkaasta panoksestaan alueemme hyväksi!

 

Kaikki Viexpon Vientilähettiläät löytyvät täältä.