Yrityksille on tarjolla rahoitusta koronatilanteesta selviämiseksi

Yrityksille on tarjolla rahoitusta koronatilanteesta selviämiseksi

Viexpolta apua hakemuksen tekemiseen


Olettehan huomanneet, että Business Finlandin rahoituksen lisäksi myös ELY-keskuksille on avautunut haku yritysten auttamiseksi koronatilanteessa. Rahoituksiin on myös allokoitu nyt enemmän määrärahoja!

Kuvasta näet millaista rahoitusta yritys voi hakea koronavirustilanteessa.


ELY-keskusten rahoitus yrityksille koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa koskee yrityksiä, jotka työllistävät 1–5 työntekijää ja lisäksi se on tarkoitettu kaikille toiminimiyrityksille.
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Business Finlandin liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa on suunnattu pk-yrityksille ja midcap-yrityksille, jotka työllistävät 6–250 työntekijää.
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoituksia on kahdenlaisia. Toinen on esiselvitykseen ja suunnitteluun /tilanneanalyysin tekemiseen (max. 10 000 euroa) ja toinen kehittämistoiminnan toteuttamiseen (max 100 000 euroa).

Rahoitusta myönnetään 80% hankkeen kokonaiskustannuksista, ja 70% rahoituksesta voidaan antaa ennakkona. Loput annetaan hankkeen loppuraportin toimittamisen jälkeen.

Rahoitusta kannattaa ehdottomasti hakea koronatilanteen vaikutusten minimoimiseksi. Rahoitus mahdollistaa myös kehittämistoiminnan, joka muuten tässä tilanteessa tuntuu mahdottomalta.

Viexpon asiantuntujat auttavat mielellään yritystäsi rahoituksen hakemisessa ja kehittämissuunnitelman tekemisessä.
Viexpon apu on maksutonta.

Viexpon asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät yhteystiedot sivulta.