Kolme harjoittelijaa aloitti vuodenvaihteessa

Kolme harjoittelijaa aloitti vuodenvaihteessa

Viexpo toimistoissa on vipinää, saimme joukkoomme kolme uutta harjoittelijaa

Lenita Lähdemäki tekee harjoitteluaan Kokkolan toimistolla.

Kuvassa Maarit, Lenita ja Carita.

Viexpo oli ykkösvalintani heti kun kuulin siitä. Olen iloinen mahdollisuudesta tutustua työhön Viexpolla ja verkottua kollegoideni kanssa.

Lenita on kotoisin Ylivieskasta ja suorittaa Digital Business -opintojaan (Bachelor of Business Administration) ammattikorkeakoulu Centriassa Kokkolassa. Opinnot keskittyvät kansainväliseen markkinointiin ja johtamiseen, mutta myös esim. palvelumuotoilu on Lenitasta mielenkiintoista.

Lenitaa kiinnostavat eri kulttuurit, kielet ja mikä Suomessa kiehtoo ulkomaalaisia. Turismi, Lappi ja venäjän kieli ovat Lenitan top 3 kärjessä kiinnostuksen kohteista. Venäjän lisäksi Lenita osaa englantia, ruotsia ja italian alkeet.

Odotan mielenkiinnolla, että voin oppia, miten Viexpolla autetaan yrityksiä kansainvälistymään ja löytämään paikkansa uusilta markkina-alueilta.


Carolin Castillo tekee harjoitteluaan Vaasan toimistolla.

Carolin kiinnostui Viexposta harjoittelupaikkana, koska hänellä on jo kansainvälisen kaupan koulutus ja Viexpo sopii hänen ammattiprofiiliinsa erinomaisesti.

Carolin

On mielenkiintoista hankkia kokemusta kansainvälisistä markkinoista ja käyttää harjoittelussa myös omaa kielelläni, joka on espanja. Puhun tietysti myös suomea, ruotsia ja englantia.

Carolin on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta. Hän on asunut Suomessa 3 vuotta. Hän osallistuu Hankenin Business Lead -ohjelmaan, johon myös tämä kolmen kuukauden harjoittelujakso kuuluu.

Olen todella iloinen siitä, että sain tehdä harjoittelun teillä, ja olen innokas oppimaan.


Julia Pernal tekee harjoitteluaan Pietarsaaren toimistolla.

Kuvassa Julia ja Carolin

Haluan tehdä harjoitteluni Viexpolla, koska yrityksen profiili vastaa erinomaisesti aikaisempaa työkokemustani ja koulutustani.

Julia on asunut 6 eri maassa viimeisen 20 vuoden aikana. Nyt hän asuu Suomessa. Julia myös osaa 6 kieltä, joista englantia, italiaa ja puolaa sujuvasti ja ruotsia ja norjaa hyvin. Julian erityisosaamiseen kuuluu yritysten asettuminen uusille markkinoille.

Julia osallistuu myös Hankenin Business Lead -ohjelmaan, johon tämä harjoittelujakso sisältyy.

Odotan innolla perehtymistä suomalaiseen business maailmaan.


Toivotamme kaikki kolme harjoittelijaa tervetulleiksi joukkoomme.