Mitä löytyy Saksan markkinoilta?

Mitä löytyy Saksan markkinoilta?

No tietysti kasvumahdollisuuksia teollisuudessa ja teollisuuden alihankintaketjuissa toimiville suomalaisille pk-yrityksille


Lähde mukaan!

16 osavaltion Saksa on Suomen tärkein kauppakumppani. Jo yhden osavaltion asiakaspotentiaali voi olla moninkertainen verrattuna Suomeen.

Koronan myötä Euroopassa alihankintaketjuja järjestellään uudelleen ja todennäköisesti enemmän juuri EU-alueelle. Saksassa yritykset ovat alkaneet etsiä uusia alihankintaketjuja turvatakseen toimivuuden tulevien kriisien aikana.

Lähde mukaan Viexpon koordinoimaan vientiprojektiin, jonka tavoitteena on löytää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita suomalaisille pk-yrityksille.


Projektin sisältö

Projektin aikana selvitetään mm. yrityksesi vientivalmiudet, toimialasi kilpailutilanne, hintataso, kehitysnäkymät, potentiaaliset yhteistyökumppanit ja/tai asiakkaat.

Kirkastetaan yrityksesi kilpailuetu uudella markkinalla, hiotaan sales pitchit kuntoon, mennään yhdessä paikanpäälle ja aletaan rakentamaan asiakassuhteita.

Viexpolaisilla on pitkä kokemus vientiprojektien toteuttamisesta yritysryhmille. Ks. esim. Pohjanmaan kautta Japaniin hanke.


Keille?

Tähän Saksa-projektiin haemme nyt teollisuuden toimialoilla olevia yrityksiä, joilla on halua sitoutua pitkäjänteiseen vientityöhön Saksan markkinoilla. Vientiprojektin alustava kesto on noin 1,5 vuotta ja toteutusaika talvi 2021-kevät 2022.

Haemme rahoitusta puolestasi!

Yrityskohtainen budjetti on noin 15 000 – 20 000 euroa riippuen tehtävistä toimenpiteistä. Viexpo hakee kansainvälistymisprojekteihin suunnattuja julkisia rahoituksia osallistuville yrityksille.


Tulostettava esite.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinun yrityksesi tilanteesta ja tarpeista.


Carita Pöntiö
+358 44 987 5484
carita.pontio@viexpo.fi