Mitä pienen toimiston täytyy tehdä pärjätäkseen Pohjoismaissa?

Mitä pienen toimiston täytyy tehdä pärjätäkseen Pohjoismaissa?

Anna Bertillsin ja Linn Jungin luotsaama Bertills & Jung on uusi viestintätoimisto Vaasassa. Toimistolla on tällä hetkellä neljä ja puoli työntekijää ja katse kohti pohjoismaista yhteistyötä.

Tällä ajatuksella Bertills & Jung vieraili Viexpon toimistolla Vaasassa. Tarkoituksena oli osittain kannattaa Viexpon juhlavuosikeräystä, mutta myös saada konkreettisia vinkkejä kansainvälistymiseen. Joten – millaisia neuvoja Viexpon toimitusjohtaja Kristian Schrey antoi? Mitä pienen toimiston täytyy tehdä pärjätäkseen Pohjoismaissa?

– Kysyn aina ensin, mikä on toiminnan tavoite. Sen jälkeen analysoimme yritystä, toimialaa ja kansainvälistymisen eri vaiheita. Meidän roolimme on löytää vastaus kaikkiin kysymyksiin valmentavalla otteella. Pyrimme löytämään realistisia askeleita eteenpäin, kertoo Schrey.

Viexpo tekee vahvaa yhteistyötä esimerkiksi Västerbottenin maakunnassa – ja kaikkialla Pohjoismaissa.

– Me toimimme sillanrakentajana. Tunnemme markkinat ja voimme tarjota neuvoja ja apua. Verkostoja tarvitaan kaikkeen, ja myös tässä tarjoamme kiinnostuneille yrityksille toiminta-alustoja.Viexpo juhlii tänä vuonna 50-vuotissyntymäpäiviään. Vuosipäivien kunniaksi järjestämme Pietarsaaressa juhlaseminaarin ja päivällisen keskiviikkona 23.10.2019 kello 17–22.Juhlasivuille pääset tästä.