Passion for Nordic Carneval -Let’s make it real!

Passion for Nordic Carneval -Let’s make it real!

Tervetuloa PASSION FOR NORDIC CARNEVALIIN– Let`s make it real -tapahtumaan Vaasaan taiteiden yönä 9.8. klo 18-21. Tapahtuma toimii samalla lähtölaukauksena kolmipäiväiselle Wasa Future Festivalille!

Kehitä kanssamme alueemme elinvoimaisuutta ja vientiä! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla nauttia pohjanmaalaisesta karnevaalitunnelmasta. Voit myös oppia uutta alueemme kulttuuririkkauksista. Sellaista, jota ehkä luulit tietäväsi, muttet tiennytkään! Tapaat myös alueellisia ja valtakunnallisia vaikuttajia. Tulethan mukaan keskustelemaan, verkostoitumaan ja vaikuttamaan!

 

Wasa Future Festival 9.-11.8. Bock´s Cornerissa

Wasa Future Festival 9.-11.8. Bock´s Cornerissa, jossa kärkiosaajien johdattelemina puimme ajankohtaisia aiheita, kuten digitalisaatiota, energiateknologiaa, maanpuolustusta ja poliittista lobbausta. Avaamme festivaalin taiteiden yönä mukaansa tempaisevalla ja Viexpon järjestämällä Passion for Nordic Carnevalilla. Tasokkaat nuoret pohjalaiset artistit viihdyttävät osallistujia festivaalin aikana. Esillä on myös pohjalaistaiteilijoiden näyttelyitä.

Passion for Nordic Carneval 9.8 klo 18-21

Taiteiden yönä 9.8. järjestettävässä Passion for Nordic Carneval:issa jatkamme kesäkuussa aloittamaamme NordicHubin toimintakuvion perusteellisempaa puintia. Tervetuloa mukaan osallistumaan keskustelijana!

Meille pohjalaisille yhteys Pohjoismaihin on luonnollinen, koska olemme rakentaneet vienti-Suomea kulkien maailmalle useimmiten Pohjoismaiden kautta. Seudullamme on alueellista ja historiallista kärkiosaamista sekä ainutlaatuisen vahvaa yrittäjähenkisyyttä. Tutkimukset ovat todenneet, että olemme monilla mittareilla mitattuna Suomen kilpailukykyisimpiä sekä vientivahvimpia alueita (https://yle.fi/uutiset/3-10272025 ja https://www.etla.fi/julkaisut/regional-economic-disparities-in-finland/). Näitä alueemme ominaisvahvuuksia haluamme tuoda esiin ja antaa osaksi myös muun Suomen käyttöön. Pohjoismaisen hyvinvointimallin, laadun ja luotettavuuden myötä meillä on valtava kilpailuetu.

Järjestimme menestyksekkään ensimmäisen PASSION FOR NORDIC-illan 13.6. Illan kaikki pohdinnat, ideat ja kommentit olivat todella hyviä, ja antoivat meille osviittaa NordicHubin toiminnan suunnasta. Nyt on aika siirtyä konkretiaan ja siihen, miten yhdessä toimimalla tuomme vahvemmin esille Nordic laadun merkityksen globaalissa kaupankäynnissä. Jatkamme NordicHubin, pohjoismaisen liiketoimintaosaamisen teemaa Taiteiden yönä 9.8 Bock`s Corner Villagessa, jolloin pureudumme entistä syvemmälle seuraaviin NordicHubin askeliin.

Globaalissa maailmassa emme voi kilpailla halpamaiden palkoilla, vaan meidän tulee Suomen tulevaisuuden kannalta keskittyä osaamisen jalostamiseen. Vain jalostusarvoltaan korkeatasoisen vastuullisen tuotannon kautta voimme oikeasti kilpailla kärjistyvillä globaaleilla markkinoilla. Koko Suomen eduksi on talous joka tuo rahaa, ja sen kautta verovaroja. Tätä varten vahvat vientimarkkinat ovat avainasemassa Suomen hyvinvoinnin kannalta katsottuna sekä yritysmaailman että julkisen sektorin kannalta.

Illan aikana syvennymme tarkemmin kahteen vahvaan teemaan: energiaan ja elintarvikkeeseen. Nämä ovat esimerkkiteemoja joiden kautta käymme läpi NordicHubin rajat ylittävän ekosysteemin eri osa-alueita.

(Katso NordicHub-visionäärien tekemä Vlogi illasta: https://www.youtube.com/watch?v=NrpeRqNcO54&t=113s )

 

Ilmoittautumiset: http://bit.ly/PassionforNordicCarneval

Seuraa tapahtuman ajankohtaisia ilmoituksia:
https://www.facebook.com/events/918762694973016/