Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys valitaan ensimmäisen kerran

Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys valitaan ensimmäisen kerran

Kun työpaikalla panostetaan tasa-arvoon, voivat työntekijät paremmin. Yrityksillä, joissa mietitään tasa-arvoasioita, on paremmat mahdollisuudet kehittyä nopeammin. Palkinto Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys jaetaan keväällä 2021, jotta voimme nostaa esille ja kiittää yrityksiä, jotka aktiivisesti pyrkivät entistä tasa-arvoisemmiksi.Kuka vain voi ehdottaa Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritystä. Ehdokkaiksi toivotaan yrityksiä, jotka tarjoavat hyviä esimerkkejä tasa-arvosta työelämässä. Ehdottaa voi esimerkiksi omaa yritystään, työnantajaansa tai yhteistyökumppaniaan. Lopullisen voittajan valitsevat kaikki palkinnon taustalla olevat organisaatiot yhdessä.

Palkinto myönnetään yritykselle, jossa arvostetaan ja vaalitaan työyhteisön monimuotoisuutta ja jossa yhdenvertaisuus nähdään aidosti voimavarana. Palkittu yritys on hyvä paikka työskennellä kaikille sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan, kieleen, vakaumukseen, vammaan, terveydentilaan ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Kampanja Vuoden tasa-arvoyritys 2021 on käynnissä Facebook-sivulla @Fiftyfifty ja LinkedInissä @Regional Council of Ostrobothnia. Kampanjasisältöjä jaetaan myös mukana olevien organisaatioiden Facebook- ja LinkedIn-sivuilla.


Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys 2021


Ehdokkaita voi esittää 11.1.–5.2.2021 tämän lomakkeen kautta

Palkinto jaetaan 17.3.2021 online-tapahtumassa Future Sustainable Workplaces, jossa on läsnä muun muassa ministereitä ja yritysjohtajia Suomesta ja Ruotsista.

Palkinnon myöntävät: Pohjanmaan liitto / Pohjanmaan tasa-arvoryhmä, Dynamo Närpes, Kristiinankaupungin elinkeinokeskus, Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia, Pohjanmaan kauppakamari, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Teknologiakeskus Merinova, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Viexpo.