Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys valitaan jälleen vuonna 2023

Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys valitaan jälleen vuonna 2023

Vaikeiden pandemiavuosien jälkeen on aika panostaa työyhteisön hyvinvointiin. Yritykset, joissa panostetaan tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen ja moninaisuuteen, kehittyvät nopeammin, ne ovat innovatiivisempia ja taloudellisesti kannattavampia ja ennen kaikkea niiden työntekijät voivat paremmin.

Palkinto Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys jaetaan keväällä 2023, jotta voimme nostaa esille ja kiittää yrityksiä, jotka aktiivisesti pyrkivät rakentamaan entistä tasa-arvoisempaa ja moninaisempaa työelämää. Palkinto myönnetään yritykselle, jossa arvostetaan ja vaalitaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja jossa työyhteisön moninaisuus nähdään aidosti voimavarana. Palkittu yritys on hyvä paikka työskennellä kaikille sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan, kieleen, vakaumukseen, vammaan, terveydentilaan ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Kuka vain voi ehdottaa Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritystä. Ehdokkaiksi toivotaan yrityksiä, jotka tarjoavat hyviä esimerkkejä tasa-arvoisesta ja/tai moninaisesta työelämästä. Ehdottaa voi esimerkiksi omaa yritystään, työnantajaansa tai yhteistyökumppaniaan. Voittajan valitsevat kaikki palkinnon taustalla olevat organisaatiot yhdessä.

Kampanja on käynnissä Facebook-sivulla @5050ostrobothnia ja LinkedInissä @Regional Council of Ostrobothnia. Kampanjasisältöjä jaetaan myös mukana olevien organisaatioiden Facebook- ja LinkedInsivuilla.


Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys 2023


Ehdokkaita voi esittää 18.1.–17.2.2023 tämän lomakkeen kautta

Palkinto jaetaan Sustainable Branding Days -tapahtumassa, joka järjestetään Pietarsaaressa 9.–11.5.2023.

Palkinnon myöntävät:

Pohjanmaan liitto / Pohjanmaan tasa-arvoryhmä, Dynamo Närpes, Kristiinankaupungin elinkeinokeskus, Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia, Pohjanmaan kauppakamari, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Teknologiakeskus Merinova, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Viexpo.

Lisätietoja:

Anna Bertills, Pohjanmaan tasa-arvoryhmän puheenjohtaja
anna@bertillsjung.com, puh. 050 354 2720

Irina Nori, Pohjanmaan liitto
irina.nori@obotnia.fi, puh. 044 032 0644

Triinu Varblane, Teknologiakeskus Merinova
triinu.varblane@merinova.fi, puh. 044 332 3134