Viexpo vahvistuu Arshed Iqbalin aloittaessa Vaasan toimistolla

Viexpo vahvistuu Arshed Iqbalin aloittaessa Vaasan toimistolla

Nyt saatavilla erikoismarkkinaosaamista Etelä-Aasiasta, erityisesti Pakistanista ja Intiasta

Arshed Iqbal on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopiston International Business -maisteriohjelmasta. Hänellä on usean vuoden kokemus työstä markkinoinnin, myynnin ja johtamisen parissa Pakistanissa ja Suomessa. Hän on ongelmanratkaisija ja motivoituu ystävällisestä ja kannustavasta yrityskulttuurista. Arshed Iqbal näkee asioiden positiivisen puolen ja hän on toimintatavoiltaan ratkaisukeskeinen.

 

Vapaa-ajallaan Arshed Iqbal tykkää ruuanlaitosta, pelaa krikettiä ja viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystäviensä kanssa.

Arshed työskentelee Viexpolla työkokeilussa ja toivoo saavansa Viexpolta arvokasta työkokemusta ja erityisesti yrityksen hallinnon ja johtamisen näkökulmaa.Monikielisyys ja eri yritysmaailmojen sekä kulttuurien tuntemus tuo Arshed Iqbalin mukana Viexpolle uusia näkökulmia, joita voimme hyödyntää toiminnassamme ja asiakkaiden eduksi. Arshed on kotoisin Pakistanista ja tuntee erityisesti alueen yritysmaailmaa sekä myös Intian markkinat aiemman työkokemuksen kautta. Hän osaa englantia, hindiä, suomea ja luonnollisesti myös urdua ja punjabia.

Yrittäjillä on nyt loistava mahdollisuus saada lisätietoa Etelä-Aasian markkinoista! Arshedin kautta saamme loistavan tilaisuuden perehtyä markkina-alueeseen ja selvittää sen mahdollisuuksia alkuperäiskielellä. Arshed korostaakin, että esimerkiksi uusiutuvalla energialla on suurta kysyntää Etelä-Aasiassa!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:


Minna Jakobsson

International Business Advisor

minna.jakobsson@viexpo.fi

puh. 050 572 7404