Viexpolta apua

Viexpolta apua

Business Finlandin uudet rahoituspalvelut häiriötilanteissa antavat pk- ja midcap-yrityksille mahdollisuuden luoda katseen tulevaisuuteen ja edetä suunnitelmallisesti kehittäen koronaviruksen vaikutusten yli.

Rahoitukset ovat kahdenlaisia. Toinen on esiselvitykseen ja suunnitteluun (max. 10 000 euroa) ja toinen kehittämistoiminnan toteuttamiseen (max 100 000 euroa). Rahoitukset kuuluva de minimis -rahoitukseen eli ne edellyttävät, että yrityksen kiintiössä on vielä tilaa.

Rahoitusten hyväksyttäviä kustannuksia ovat yrityksen omat palkkakustannukset sivukuluineen siltä osin kuin henkilöstö tekee työtä projektille sekä ostettavat palvelut. Lisäksi kustannuksiin hyväksytään flat rate, joka on 20 % palkkakulujen ja ostopalvelujen yhteenlasketusta summasta.

Hakumenettely on pyritty tekemään kevyeksi, jolloin hakemisen kynnys madaltuu ja myös päätökset saadaan nopeasti. Hankesuunnitelma tulee toki tehdä huolellisesti. Hankesuunnitelmaan tulee kirjata selkeästi hankkeen tavoitteet, toteuttaminen ja toivotut tulokset sekä budjetti.

Nyt jos koskaan kannattaa suunnata katse tulevaisuuteen ja lähteä miettimään miten koronaviruksen vaikutuksista voidaan toipua mahdollisimman nopeasti ja samalla luoda yritykselle uusia liiketoimintamalleja. Rahoitus mahdollistaa uusia suunnitelmia ja kehittämistoimenpiteitä tulevaisuutta varten.

Lisätietoja ja yksityiskohtia löydät Business Finlandin kotisivuilta.

Viexpo on mielellään yrityksesi avuksi esim. hankkeen suunnittelussa ja hakemuksen tekemisessä. Ota rohkeasti yhteyttä Viexpon asiantuntijoihin, niin voimme yhdessä lähteä tekemään sinun yrityksellesi sopivia suunnitelmia koronaviruksen vaikutusten nopeaksi kumoamiseksi.

Viexpon asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät tästä alta.

Ystävällisin terveisin,
Viexpon henkilökunta