Viexpon tiimi on jälleen vahvistunut!

Viexpon tiimi on jälleen vahvistunut!

Linda Jansson on aloittanut Viexpolla viestinnän- ja markkinoinnin asiantuntijan tehtävässä 2.1.2024. Linda siirtyy Viexpolle Centrialta, jossa on työskennellyt projektipäällikkönä auttaen yrityksiä kehittämään kansainvälistä rekrytointia.

Linda on iloinen ja aikaansaava asiantuntija, joka on tottunut koordinoimaan suuriakin kokonaisuuksia kuten hankkeita ja tapahtumia. Hänen vahvinta osaamistaan on selkeä monikielinen viestintä.

”Pidän viestinnässä siitä, että sen mahdollisuudet ovat rajattomat. Sen avulla voi paitsi tuoda ihmisille selkeää informaatiota, joka helpottaa arkea, myös välittää inspiraatiota, mahdollisuuksia ja rohkaisuakin”, hän sanoo.

Linda odottaa, että pääse viestimään palveluista, joita Viexpo tarjoaa yrityksille kautta Suomen, yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

”Haluan erityisesti tuoda esiin sitä, että olemme kansallinen toimija. Olemme olemassa ja avuksi kaikille Suomen pk-yrityksille, jotka haluavat kansainvälistyä. Meillä on osaavia asiantuntijoita, olemme monikielisiä ja lisäksi rohkenen väittää, että olemme myös erittäin mukavia”, hän hymyilee.

Viexpolla Linda tulee paitsi hoitamaan viestintää ja markkinointia, myös tarjoamaan vientineuvontaa sekä johtamaan projekteja. Hänelle on tärkeää, että prosessit ovat asiakkaalle mahdollisimman sujuvat, siksi hän pyrkii viestimään asioista selkeästi ja varmistamaan, että järjestelyt toimivat yksityiskohtia myöten. Ensitöikseen Linda hyppää Digitaalisen kaupan kiihdytysohjelman puikkoihin.

”Tämä ohjelma on hyvä esimerkki siitä mitä me yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamme yrityksille. Tässä yrityksille tarjotaan ilmaiseksi korkealuokkaista koulutusta, josta normaalisti joutuu maksamaan paljonkin. Toivon, että yritykset todella tarttuvat tilaisuuteen.”, Linda pohtii.

Viexpolle Linda tuo uudet käsiparit ja tuoreet ajatukset viestinnän ja markkinoinnin tiimiin sekä vahvistusta vientineuvontaan ja projektien toteutukseen. Olemme erittäin iloisia, että saimme Lindan mukaan tiimimme.

Toivotamme Lindan lämpimästi tervetulleeksi Viexpon tiimiin!

Lindan yhteystiedot:

Linda Jansson
+358 44 537 0254
linda.jansson@viexpo.fi