Viexpo-teamet förstärks igen!

Viexpo-teamet förstärks igen!

Linda Jansson har börjat på Viexpo som kommunikations- och marknadsföringsexpert 2.1.2024. Linda har tidigare jobbat som projektledare på Centria och hjälpt företag utveckla sin internationella rekrytering.

Linda är en glad och produktiv expert, som är van att koordinera stora helheter såsom projekt och evenemang. Hennes styrka ligger i tydlig, flerspråkig kommunikation.

”Det jag gillar med kommunikation är att möjligheterna är oändliga. Man kan förutom bistå med information som underlättar vardagen, också förmedla inspiration, möjligheter och uppmuntran, säger Linda.

Linda ser fram emot att kommunicera om de tjänster som Viexpo erbjuder företag runtom i Finland, oavsett företagsstorlek och bransch.

”Jag vill särskilt lyfta fram att vi är en nationell aktör. Vi finns till för och hjälper alla finländska små och medelstora företag som vill ut på internationell marknad. Vi har kunniga rådgivare, vi är flerspråkiga och jag vågar påstå att vi också är väldigt trevliga”, säger Linda med ett leende.

På Viexpo kommer Linda inte bara att ta hand om kommunikation och marknadsföring, utan också ge exportrådgivning och leda projekt. För Linda är det viktigt att kunden upplever processerna smidiga och därför strävar hon till att kommunicera saker tydligt och se till att arrangemangen fungerar in i minsta detalj. Det första projektet Linda kommer att leda är Accelerationsprogrammet för digital handel.

”Det här programmet är ett bra exempel på det vi tillsammans med våra samarbetspartners möjliggör. Här erbjuds företag alldeles gratis högkvalitativa utbildningar, som man normalt får betala mycket för. Jag ser framemot detta projekt och hoppas många företagen tar vara på denna möjlighet”, säger Linda.

Vi på Viexpo är mycket glada över att få välkomna Linda. Vi tror hon kommer med fräscha idéer till kommunikations- och marknadsföringsteamet och ser framemot att få förstärkning också till exportrådgivning och projektgenomförande.

Varmt välkommen till Viexpo, Linda!

Lindas kontaktuppgifter:

Linda Jansson
+358 44 537 0254
linda.jansson@viexpo.fi