Pohjalainen Kasvupolku

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjalainen Kasvupolku

14.2.2023 - 21.3.2023

Vahvista yrityksesi kasvumahdollisuuksia – Pohjalaiselta Kasvupolulta vinkkejä ja kontakteja kasvun tueksi

 

Pohjalainen Kasvupolku®-ohjelma yhdistää yrittäjät, sparraajat ja yhteistyökumppanit, tavoitteena synnyttää uusia ideoita ja kontakteja yritysten kehittymisen moottoriksi.

 

Menestykseen lisäpotkua KasvuOpenista

 

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku ja Pohjanmaan Kasvupolku yhdistyivät tänä vuonna synnyttäen aiempaa vahvemman Pohjalaisen Kasvupolun. Yritysten kasvua ja menestymistä buustaamaassa ovat myös Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Into Seinäjoki sekä Viexpo.

 

Kauppakamarin osalta se on yksi konkreettinen juttu, jota haluamme olla tekemässä menestystä hakeville yrityksille. Yrityksille tarjottava maksuton sparraus on erittäin arvokas keino auttaa yrityksiä saamaan uusia ideoita, vahvistamaan niiden suunnitelmia, vahvistamaan taloudellista pohjaa, kehittämään niiden organisaatiota sekä johtamista, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Tomi Kohtanen sanoo.

 

KasvuOpen -sparraukset ja kokeneiden yrittäjien puheenvuorot sopivat niin alkaville kuin pidempään toimineille yrittäjille. Liikeideat näyttävät niin erilaisilta, kun niitä tarkastelee yrityksen ulkopuolelta. Sparraajat katsovat liiketoimintoja oman erityisosaamisensa kautta ja tunnistavat yrityksen vahvuudet joskus yrittäjää paremmin. Tässä prosessissa yrityksellä on vain voitettavaa, toteaa yrityskehityspäällikkö Tapio Seppä-Lassila Into Seinäjoesta.

 

Yritysten auttaminen kasvuun viennin ja kansainvälistymisen kautta on Viexpon ydintoimintaa. Olemme todenneet Kasvupolun erinomaiseksi työkaluksi kasvua hakeville yrityksille. Siksi haluamme olla mukana tänäkin vuonna, kertoo Kristian Schrey, Viexpon toimitusjohtaja.

 

Hakuaika uudelle Pohjalaiselle Kasvupolulle aukeaa ystävänpäivänä 14.2.2023.

 

Pohjalainen Kasvupolku on maksuton sparrausohjelma pohjanmaalaisille ja eteläpohjanmaalaisille yrityksille. Ohjelma sopii yrityksille, joilla on y-tunnus ja aitoa kehittymisintoa.

Mitä yritykset saavat?

● 6-7 yritykselle kohdistettua asiantuntijatapaamista
● Yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
● Vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
● Inspiraatiota ja intoa tekemiseen
● Kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

 

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku-kumppaneiden kanssa.
Pohjalaisen Kasvupolun kumppanit ovat Alavuden kehitys Oy/Yrityskehitys Fasadi, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Ilkka, Ilmajoen kunta, Into Seinäjoki, Kurikan kaupunki, Sedu, VAMK Vaasan ammattikorkeakoulu ja Viexpo.

 

Hakuaika ohjelmaan on 14.2.-21.3.2023.

 

Tutustu prosessiin ja hae ohjelmaan!

 

Tiedot

Alkaa:
14.2.2023
Loppuu:
21.3.2023
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://kasvuopen.fi/kasvupolut/pohjalainen-kasvupolku/

Järjestäjä

KasvuOpen