Matias Rosström on Viexpon uusi Brand & Communications Advisor

Matias Rosström on Viexpon uusi Brand & Communications Advisor

Matias Rosström liittyi Viexpo-tiimiin 1.4.2021 ja toimii nyt Brand& Communications Advisorina.

Matiaksella on laaja kokemus media-alasta sekä yrittäjänä että työntekijänä. Hän on työskennellyt pienten ja suurten TV-projektien ja mainosten, konserttien, yritystapahtumien ja messujen, yritysbrändäyksen, digitaalisen markkinoinnin ja verkkoseminaarien parissa.

”Viestintä ja markkinointi kehittyvät jatkuvasti, uskalla erottua ja olla ainutlaatuinen”

  • Miten yritysten tulisi kommunikoida nykyään?
  • Miten voi pysyä ajan tasalla markkinoinnin uusimmista suuntauksista?
  • Kuinka kommunikoida oikealla tavalla kohti uusia vientimarkkinoita?

Matias auttaa sinua ja yritystäsi tunnistamaan sinun yrityksesi perustarpeet. Hänen oman osaamisensa sekä suomalaisen ja pohjoismaisen yhteysverkostonsa avulla hän varmistaa, että saat juuri tarvitsemasi avun.


”Korostetaan oikeita asioita ja uskalletaan olla ainutlaatuisia – That’s THE Key”, Matias muistuttaa, ja auttaa mielellään sinua löytämään yrityksesi oikeat ja ainutlaatuiset piirteet.

Matiakseen kannattaa olla yhteydessä kaikissa viestintää ja markkinointia koskevissa asioissa. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa sekä laajan verkostonsa avulla löydät varmasti yrityksellesi hyvän markkinointi- ja viestintämallin.


”Tämä rooli tuntuu erittäin mielekkäältä, ja odotan innolla yritysten auttamista viestinnässä ja markkinoinnissa kohti uusia vientimarkkinoita”, Matias sanoo.


Matias on positiivinen ja rauhallinen viestintäasiantuntija, joka mielellään käyttää luovuuttaan. Hän on innokas tapaamaan uusia ihmisiä ja haluaa ymmärtää eri yritysten takana olevia ihmisiä ja auttaa heitä mielekkäällä tavalla tavoitteidensa saavuttamisessa. Hyvä viestintä ja markkinointi perustuu syvempään ymmärrykseen koko yrityksen visiosta ja tavoitteista sekä koko tuotemerkin taustalla olevista ihmisistä.

”Me Viexpolla olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme kollegaksemme nuoren ja energisen Matiaksen! Matias suhtautuu intohimoisesti työhönsä ja tuo paljon lisäarvoa sekä vientiyrityksille että organisaatiollemme”, Viexpon toimitusjohtaja Kristian Schrey iloitsee.

Ota yhteyttä Matiakseen, jos sinä ja yrityksesi tarvitsette neuvoja viestinnässä ja markkinoinnissa.


+358 400 708 979
matias.rosstrom@viexpo.fi