IAA 20.-27.9.2018

IAA 20.-27.9.2018

Osallistu 67. kertaa pidettävään kuljetus- ja logistiikka-alan kansainväliseen tapahtumaan Saksassa. Messut järjestetään kerran kahdessa vuodessa. Ilmoittautumiset ovat jo alkaneet ja Viexpo Osuuskunta organisoi ja hallinnoi suomalaisten yritysten osallistumista ko. messutapahtumaan.

Kuljetusvälineet, linja-autot ja kuorma-autot ovat tärkeä osa elämässä. Ilman logistiikka ja tavarankuljetusta ei toimitukset kotiin tai tehtaille olisi mahdollista. Yli 70% kaikista kuljetuksista tehdään hyötyajoneuvoilla.

67. IAA kuljetus- ja logistiikka alan tapahtumassa nähdään miltä alan tulevaisuus tulee näyttämään ja miten innovaatiot muuttavat kuljetus- ja logistiikka-alaa. Koko ala on kehittymässä hurjaa vauhtia, ennen kaikkea automatisoituminen, linkittyminen, turvallisuus, ympäristönsuojelu, sähköinen mobiliteetti ja uudet konseptit logistiikalle ja liikenteelle tulevat muuttamaan tulevaisuuden kaupunkeja.

Vuoden 2016 messujen näyttelypinta-ala oli noin 270.000m2 ja yli 2000 näytteilleasettajaa esittelivät innovaatioitaan ja ratkaisujaan noin 250.000 vierailijalle. Vuoden 2018 tapahtumassa tarjotaan monipuolista ohjelmaa mm. New Mobility World Logistics. New Mobility World Logistics keskeinen teema on, miten kuljetusala ja logistiikka saadaan tehokkaammaksi, ympäristöystävällisemmäksi. Tapahtumassa kohtaavat valmistajat, alihankkijat, jakelijat ja uudenlaiset ajattelutavat. Teemat kohdistuvat myös digitalisointiin ja automaattiseen ajamiseen.

Linkki messuista: https://www.iaa.de/iaa/

Lisätietoja messuista antaa Kristian Schrey, +358505728253, kristian.schrey(at)viexpo.fi