Uusi harjoittelija Viexpolle

Uusi harjoittelija Viexpolle

Viexpon tiimi täydentyi edelleen, kun Nhat Pham aloitti harjoittelunsa Viexpolla syyskuun alussa.

Nhat Pham on kolmannen vuoden International Business -opiskelija Vaasan ammattikorkeakoulusta. Hänen kotikaupunkinsa on merenrantakaupunki Vietnamin keskiosassa. Nhat Pham on tullut Suomeen 3 vuotta sitten.

”Minulla on ollut mahdollisuus opiskella kansainvälisessä ympäristössä, tehdä yhteistyötä monista taustoista tulevien ihmisten kanssa ja uppoutua upouuteen erilaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan”, Nhat kertoo

Hän iloitsee opinnoistaan, joiden aikana hän on oppinut paljon ja saanut kokemuksia esim. markkinatutkimuksesta, markkinoinnista ja viestinnästä, tapahtumahallinnasta ja kansainvälistymisprojekteista.

”Pyrin parhaisiin tuloksiin enkä pelkää vastata haasteisiin tai hankkia uutta tietoa. Uskon, että nuorekkaalla energiallani, nopealla oppimiskyvylläni, ”can–do”-asenteellani sekä kansainvälisellä näkökulmallani voin harjoittelijana tuoda oman panokseni Viexpoon”, Nhat pohtii.

Jos yritykselläsi on kiinnostusta Aasian ja erityisesti Vietnamin vientiin liittyen kannattaa olla yhteydessä Nhat Phamiin.

Nhat Pham
nhat.pham@viexpo.fi
050 554 0900

Tervetuloa joukkomme, Nhat!