Viexpon opintostipendit 2019

Viexpon opintostipendit 2019

Viexpo on vuonna 1970 perustettu, itsenäinen, voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka perustoimintaa on auttaa pk-yritykset maailmalle koosta ja toimialasta riippumatta. Tutkimme jokaisen yrityksen potentiaalin Pohjanmaan kautta maailmalle.

50-vuotta täyttävä Viexpo on kansainvälistymisen terävin työkalu kaikille maamme pk-yrityksille. Pohjanmaan kautta maailmalle on Viexpon ydinosaamista. Viemme vuosittain yli 100 yritystä maailmalle mm. messuille ja vientiä edistäville matkoille. Olemme vuosittain yhteydessä yli 1000 yritykseen ja järjestämme reilut 40 vientiin ja kansainvälistymiseen kannustavaa tapahtumaa.

Juhlavuoden kunniaksi Viexpo ilmoittaa haettavaksi 2 stipendiä (à 200 €) kansainvälistymisen ja kansainvälisen kaupan opintoihin. Stipendiä voivat hakea kokopäiväiset opiskelijat, jotka opiskelevat ammattikorkeakoulussa Viexpon toiminta-alueella. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Hakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot:

  • Hakijan yhteystiedot + henkilötunnus
  • Kotipaikkakunta
  • Pankkiyhteys/tilinumero
  • Opintolinja ja ammattikorkeakoulu
  • Stipendin käyttötarkoitus
  • Ote opintoselosteesta liitetään hakemukseen

Vapaamuotoinen hakemus lähetetään Viexpolle sähköpostitse tai postitse. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 28.9.2019. Stipendiä koskevat kysymykset voi lähettää sähköpostitse.

Hakemukset ja mahdolliset kysymykset lähetetään osoitteeseen martina.buss@viexpo.fi.

Postitse hakemukset lähetetään ositteella:

Martina Buss
Viexpo
Wolffintie 35 B
65200 Vaasa